Poliţiştii au stins lumina în şase case (VIDEO)

Poliţiştii au stins lumina în şase case (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Desfăşurare de forţe la Iveşti, unde zeci de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Electrica au descins pentru a verifica mai multe locuinţe la care existau indicii că există instalaţii ilegale de alimentare cu curent electric. În urma controalelor făcute de specialişti, echipele au ajuns la concluzia că şase dintre locaţiile vizitate erau iluminate ilegal.

"Cu ocazia verificării legalităţii racordării la sistemul de distribuţie a energiei electrice şi alimentării cu energie electrică, poliţiştii au depistat şase persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea  unor instalaţii artizanale, la reţeaua electrică aparţinând S.D. Electrica Galaţi, sustrăgând astfel, energie electrică pentru alimentarea locuinţelor", precizează cms-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Proprietarii locuinţelor cu probleme s-au ales cu dosare penale, fiind acuzaţi de 12 infracţiuni, dintre care şase de executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea şi alte şase de furt de energie electrică.

Citit 7206 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.