UPDATE | Bătrâna rănită în accidentul rutier din Bariera Traian a murit la spital
Foto: GSDG

UPDATE | Bătrâna rănită în accidentul rutier din Bariera Traian a murit la spital
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE - Bătrâna rănită în accident a murit la spital, în urmă cu puţin timp, din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa. Poliţiştii îl vor cerceta, în acest caz, pe şoferul autoutilitarei, pentru ucidere din culpă.


Grav accident rutier în Bariera Traian | O femeie de 75 de ani a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce a fost lovită de o cisternă, în Bariera Traian. Accidentrul s-a petrecut vineri dimineaţă, 7 iunie 2019, în jurul orei 10,00, din cauză că, spun poliţiştii, şoferul de 45 de ani a unei autoutilitare care circula pe bulevardul George Coşbuc nu au fi acordat prioritate pe o trecere de pietoni în momentul în care a virat la dreapta, pe strada Al. Măcelaru.

Femeia, care se angajase în travesare, a fost suprinsă de vehiculul de mare tonaj şi rănită grav, ea fiind transportată, în stare de inconştienţă, la Spitalul de Urgenţă.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoutilutarei şi au stabilit că acesta nu consumase alcool. Ei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, făcând totodată cercetări pentru stabilirea identităţii victimei, care, se pare, nu avea acte asupra ei în momentul producerii accidentului.

Citit 10234 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.