Vom avea din nou minicroaziere pe Dunăre

Vom avea din nou minicroaziere pe Dunăre

Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
6 comentarii

Gălăţenii vor avea din nou parte de mult-doritele minicroaziere pe Dunăre, de tradiţionala Summer Parade, care umple de muzică, dans, culoare şi veselie strada Domnească, dar şi de un spectacol de caricaturi pe Faleză. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică, în valoare estimată de 250.000 de lei fără TVA, pentru servicii de organizare a evenimentului "Zilele Dunării 2019" şi aşteaptă ofertele până pe 20 iunie. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut.
Potrivit caietului de sarcini, pe 29 iunie, de la ora 18,00, la Summer Parade, Primăria îşi doreşte un număr cât mai mare de participanţi care să străbată strada Domnească în sunetul muzicii. Pe tot traseul vor fi platforme mobile amenajate şi sonorizate, percuţionişti şi dansatori, un MC şi un DJ care să întreţină atmosfera până la sosirea în Grădina Publică, unde va avea loc un flash-mob.
Minicroazierele pe Dunăre sunt programate pe 29 iunie, în intervalul orar 10,00 - 21,00. "Se vor realiza plimbări pe Dunăre în care să fie angrenaţi un număr cât mai mare de cetăţeni. În zona pontoanelor, se vor amenaja zone care să constituie imaginea vremurilor de altădată, unde artiştii amatori şi profesionişti vor purta ţinute specifice şi vor încerca să prezinte cât mai fidel atitudinea şi comportamentul personajelor vremurilor de altădată", se arată în caietul de sarcini.
În program mai este cuprins şi un spectacol de caricaturi, pe Faleza Inferioară a Dunării, oferit de trei caricaturişti - portretişti, care vor desena timp de două zile, în perioada 28-29 iunie.

Citit 12983 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 01:48

6 comentarii

 • postat de Akbar Duminică, 16 Iunie 2019 18:06 5.13.216.*** Link la comentariu
  1
  7

  Dupa titlu am zis, gata, in sfarsit, avem si noi croaziere ca in lumea buna. Aiurea, citind articolul, iti dai seama ca e aceeasi mitocanie ca anul trecut.
  Ura, ura, aplaudati ca focile ca, in marinimia sa,prea-extraordinara administratie publica locala, ne permite sa fim pret de cateva zile pe an, aidoma tuturor cetatenilor oraselor riverane civilizate.
  Si cand te gandesti ca in Austria, Germania, Ungaria croazierele pe Dunare sunt o normalitate.
  Civilizatie la ani lumina......

  Raportează
 • postat de Johnny Duminică, 16 Iunie 2019 17:24 82.137.14.*** Link la comentariu
  1
  9

  O plimbare cu vaporașul in herăstrău costa 15 ron/adult. Iar un oraș la Dunăre nu e in măsură sa ofere croaziere, măcar, in Weekend. Alt film, alti actori.

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 16 Iunie 2019 09:08 109.166.128.*** Link la comentariu
  3
  12

  Transport de pasageri fluvial trebuie să existe pe Dunăre, nu știu în ce măsură poate rezolva Primăria această problemă. Eu de exemplu, dacă aș avea timp și posibilitatea, m-aș plimba de nebun pe Dunăre cu vaporul de sus în jos, cum se face la Bratislava ori la Viena- într-un cuvânt în lumea civilizată, numai pentru distracție. Mi se pare o modalitate extraordinară de a petrece o dimineață, de exemplu și nu doar o dată în an. Ce face Primăria se numește procurarea unei distracții ieftine pentru cărătorii de sacoșă neagră de prin piețe și autobuze cu abonament gratuit, singura speranță fiind că privatul va realiza că are totuși o mare oportunitate economică cu gârla asta mai mare ce trece pe lângă noi. Croazieră regulată pe Dunăre înseamnă bussines, nu cărat bere de la market și vândut cu preț dublu, dacă vrei să faci mai mult decât cârciumărit nu aduci un vapor pe care îl legi de copac la mal, îl pui la treabă și scoți maxim din afacere, nu 3 lei cât îți trebuie să ți iei gipalb

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 15 Iunie 2019 18:39 86.124.206.*** Link la comentariu
  3
  20

  Era de preferat curse regulate in sezonul estival, macar in zilele de sambata si duminica intre Galati si Braila, cu nave de pasageri gen" Moldova, Banat, Vrancea, Histria, Muntenia", dar a fost odata! Nu se doreste in nici un fel dezvoltarea legaturii intre cele doua orase. Atat cat premeaza ambitiile politice, niciodata nu va fi o legatura armonioasa intre cele doua urbii.

  Raportează
 • postat de Violeta Ionescu Sâmbătă, 15 Iunie 2019 15:21 5.13.206.*** Link la comentariu
  7
  9

  Prinde viață Galațiul? Nu-mi vine să cred... Dă Doamne!

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Sâmbătă, 15 Iunie 2019 09:14 5.13.208.*** Link la comentariu
  14
  9

  De ziua Dunarii era si festivalul de artificii. Era multa lume care astepta sa inceapa. Nu se mai reia?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.