Vom avea din nou minicroaziere pe Dunăre

Vom avea din nou minicroaziere pe Dunăre
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Gălăţenii vor avea din nou parte de mult-doritele minicroaziere pe Dunăre, de tradiţionala Summer Parade, care umple de muzică, dans, culoare şi veselie strada Domnească, dar şi de un spectacol de caricaturi pe Faleză. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică, în valoare estimată de 250.000 de lei fără TVA, pentru servicii de organizare a evenimentului "Zilele Dunării 2019" şi aşteaptă ofertele până pe 20 iunie. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini, pe 29 iunie, de la ora 18,00, la Summer Parade, Primăria îşi doreşte un număr cât mai mare de participanţi care să străbată strada Domnească în sunetul muzicii. Pe tot traseul vor fi platforme mobile amenajate şi sonorizate, percuţionişti şi dansatori, un MC şi un DJ care să întreţină atmosfera până la sosirea în Grădina Publică, unde va avea loc un flash-mob.

Minicroazierele pe Dunăre sunt programate pe 29 iunie, în intervalul orar 10,00 - 21,00. "Se vor realiza plimbări pe Dunăre în care să fie angrenaţi un număr cât mai mare de cetăţeni. În zona pontoanelor, se vor amenaja zone care să constituie imaginea vremurilor de altădată, unde artiştii amatori şi profesionişti vor purta ţinute specifice şi vor încerca să prezinte cât mai fidel atitudinea şi comportamentul personajelor vremurilor de altădată", se arată în caietul de sarcini.

În program mai este cuprins şi un spectacol de caricaturi, pe Faleza Inferioară a Dunării, oferit de trei caricaturişti - portretişti, care vor desena timp de două zile, în perioada 28-29 iunie.

Citit 14773 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 01:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.