Au început lucrările la Plaja ”Dunărea” (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Au început lucrările la Plaja ”Dunărea” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Încă o vară ratată pentru gălăţenii dornici de plajă şi bălăceală, dar măcar să fie cu folos! La Plaja „Dunărea” au început lucrările, însă nu e vorba despre „pospăiala” executată în verile trecute, ci despre reabilitarea şi modernizarea zonei de agrement care trebuie să devină „complex acvatic multifuncţional, integrat în circuitul de agrement al oraşului”.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, contractul pentru proiectarea şi execuţia investiţiei a fost atribuit Asocierii Tancrad SRL - Lemacons SRL - Aqua Azur SRL şi se ridică la 23.197.935 de lei cu TVA. Pentru servicii de asistenţă tehnică de supervizare a lucrărilor de execuţie a fost încheiat un contract, în valoare de 109.000 de lei fără TVA, cu firma Frangomy Solutions SRL din Ilfov.

Conform caietului de sarcini, se vor executa următoarele lucrări: refacerea şi modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulţi, reamenajarea piscinei pentru copii, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină, amenajarea unui parc de aventură acvatică cu dotări speciale pentru realizarea unor trasee cu grade diferite de dificultate, amenajarea unei zone de food, a unei zone care va fi destinată organizării unor evenimente (scenă, beach bar etc) şi amenajarea unei zone pentru mişcare în aer liber cu aparate de fitness şi alte activităţi sportive, vestiare, duşuri etc. Deocamdată se lucrează la desfiinţarea unor construcţii vechi, care nu-şi mai au locul acolo.

Citit 11139 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iulie 2019 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.