Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Circulaţia pe strada Brăilei (pe sensul de mers către strada Domnească), pe tronsonul cuprins între străzile Traian şi strada Domnească se va închide în perioada 29 – 30 aprilie, anunţă Primăria municipiului Galaţi.
„Astfel, traseele 9, 10, 15, 22, 24, 29 şi 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe strada Traian – bulevardul Marea Unire – strada Portului, returul rămânând nemodificat. Traseele care asigură Gara CFR (9 şi 22), de pe strada Portului se vor deplasa la gară pe strada Ana Ipătescu. Traseele 18, 19, 27, 102, 104 şi 105 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe strada Traian – strada Basarabiei – strada Domnească, returul rămânând nemodificat. Traseul 11 va fi deviat de la Potcoava de Aur pe strada Traian – Piaţa Centrală, returul rămânând nemodificat”, transmite Primăria. 
Toate aceste măsuri sunt necesare pentru că vor monta cele două copertine la intrările în pasajul Dunărea. Primăria municipiului Galaţi le mulţumeşte pentru înţelegere tuturor participanților la trafic.

 

Citit 2974 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 00:22

1 comentariu

 • postat de Roxi Vineri, 08 Mai 2020 10:42 5.13.220.*** Link la comentariu
  0
  0

  A trecut și 29 dar și 30 aprilie au trecut și nu a fost montat decât o singură copertină, nu ambele așa cum ați specificat. Cred că a doua copertină va fi montată în luna mai?
  Am văzut imagini doar cu prima copertină montată.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro