Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
9 comentarii

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost agresată, atât verbal, cât și fizic, tocmai acolo unde ar fi trebuit să se simtă în siguranţă, la Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale pentru Tineri. Lenuța Boșcu este numele fetei care caută cu disperare o soluție pentru a opri violențele la care este supusă de către un coleg beneficiar din cadrul centrului.
Fata susține că vineri seară, un coleg beneficiar din cadrul centrului, care obișnuiește să consume alcool și să se ia de persoanele din jur, a bătut-o până la epuizare. „A aflat că prietenul meu este plecat și a venit peste mine, a început să mă înjure și să mă amenințe, după care mi-a dat cu pumnii și cu picioarele în cap” relatează îngrozită tânăra. În momentul în care a scăpat din mâinile agresorului Lenuța s-a dus la gardianul centrului, pentru a chema un echipaj de salvare, dar nu a găsit sprijin, ci doar i s-a dat o pastilă pe care acesta o avea. Simțindu-se în continuare rău, abia duminică a reușit sa cheme ambulanța și să ajungă să depună plângere la Secția 5 de Poliție împotriva bărbatului agresiv.
Tânăra spune că, din păcate, conducerea instituţiei rămâne indiferentă cu privire la agresiunile din centru. „ Am încercat să vorbesc cu doamna directoare, însă nu a vrut să se implice, eu nu sunt prima persoană agresată de acest bărbat și în nici unul dintre cazuri nu s-au luat măsuri” declară fata.
În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și au demarat o serie de verificări.

Citit 3775 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 00:13

9 comentarii

 • postat de Gălățean suparat Marți, 26 Ianuarie 2021 19:43 82.137.10.*** Link la comentariu
  1
  3

  Hai, tov prim. Implicare. Ancheta. Concluzii. Desfacere de contracte de munca.

  Raportează
 • postat de cetatean Marți, 26 Ianuarie 2021 15:05 136.255.148.*** Link la comentariu
  3
  3

  NU . CENTRUL APARTINE PRIMARIEI. SA CITITI DESPRE EL SA VEDETI CE POMPOS ESTE PREZENTAT. MINCIUNI. PANA LA POLITIE CUM SI-A FACUT TREABA PRIMARIA?????????????? ESTE PLATITA PENTRU ASTA. ARE SERVICIU DE ASISTENTA SOCIALA. SUNT PLATITI PENTRU ASTA. CINEVA TREBUIE SA SI DEA DEMISIA SAU SA RASPUNDA PENAL.

  Raportează
 • postat de vali Marți, 26 Ianuarie 2021 11:43 193.231.148.*** Link la comentariu
  2
  22

  baiatul e major deci de competenta politiei, colegul betivan probabil e cam de aceiasi varsta cu ea deci periculos si pentru personal,daca politia pana acum nu a luat nici o masura atunci cine? acolo atentie sunt persoane ,nu au personal ca la centre cu minori e centru de tranzit ,acolo paza cheama politia pt ca persoana e direct raspunzatoare ca si ceilati cetateni a acestui oras

  Raportează
 • postat de DIANA Marți, 26 Ianuarie 2021 11:09 86.35.208.*** Link la comentariu
  5
  35

  Offff... nu inteleg chiar nu se schimba nimic in mentalitatea noastra???? cum adica sa nu iei masuri?? atunci pentru ce sunt platiti? pentru ce mai vin la servici? care sunt indatoririle lor? nu au o fisa postului? demisi si lasat locul altora care chiar vor sa faca ceva..

  Raportează
 • postat de Cristi Marți, 26 Ianuarie 2021 10:33 84.243.108.*** Link la comentariu
  2
  40

  Te mai miri de ce esti lasat sa mori ca un caine ba pe strada, ba prin spitale. Asta e poporul roman si asta este empatia si dragostea pentru aproapele nostru. Nu de alta dar suntem al dracu de crediciosi numai cand mirosim a tamaie.

  Raportează
 • postat de George Marți, 26 Ianuarie 2021 10:16 89.136.76.*** Link la comentariu
  17
  10

  Ce prieten e ala care o lasa la centru in loc sa o ia acasa la el? Ala se poate numi prieten?

  Raportează
 • postat de Anonim Marți, 26 Ianuarie 2021 08:25 89.40.71.*** Link la comentariu
  1
  33

  Este inadmisibil asa ceva din partea conducerii. Conducerea trebuie sa raspund cu demisia. Centrul ala nu are regulament de ordine interioara? Proceduri? De ce nu au fost respectate? De ce a fost permisa introducerea de bauturi alcoolice sau a unei persoane sub influenta alcoolului in centru?

  Raportează
 • postat de Constantin Raileanu Marți, 26 Ianuarie 2021 07:55 5.13.145.*** Link la comentariu
  0
  30

  Conducerea trebuie demisa!E un centru de asistenta sociala totusi,unde este compasiunea doamna director?pentru ce este acest centru?ca tinerii sa fie ajutati,dupa ce viata lor e pusa la grele incercari mai trebuie sa lupte si cu nepasarea celor de acolo din conducere!Va rog domnule primar asteptam masuri ,asa ceva nu se poate trece cu vederea!(cine stie cate se ascund acolo,totusi asistenta sociala doarme? ,nu vede abuzurile?intrebati restul de tineri de acolo....maine auzim ca a fost violata o fata si a ramas si gravida...consuma droguri, alcool ...e destrabalare acolo?cu binevointa conducerii si a angajatilor de acolo...RUSINE!!!

  Raportează
 • postat de SOS Marți, 26 Ianuarie 2021 00:39 89.137.230.*** Link la comentariu
  2
  68

  Conducerea de acolo trebuie demisa si luate masuri urgent ca acel betivan agresiv sa fie incarcerat sau indepartat de acolo. Si gardianul de ce nu a intervenit sa ii dea doua bastoane la nemernic?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.