Tânără agresată într-un centru de servicii sociale

Tânără agresată într-un centru de servicii sociale
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost agresată, atât verbal, cât și fizic, tocmai acolo unde ar fi trebuit să se simtă în siguranţă, la Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale pentru Tineri. Lenuța Boșcu este numele fetei care caută cu disperare o soluție pentru a opri violențele la care este supusă de către un coleg beneficiar din cadrul centrului.

Fata susține că vineri seară, un coleg beneficiar din cadrul centrului, care obișnuiește să consume alcool și să se ia de persoanele din jur, a bătut-o până la epuizare. „A aflat că prietenul meu este plecat și a venit peste mine, a început să mă înjure și să mă amenințe, după care mi-a dat cu pumnii și cu picioarele în cap” relatează îngrozită tânăra. În momentul în care a scăpat din mâinile agresorului Lenuța s-a dus la gardianul centrului, pentru a chema un echipaj de salvare, dar nu a găsit sprijin, ci doar i s-a dat o pastilă pe care acesta o avea. Simțindu-se în continuare rău, abia duminică a reușit sa cheme ambulanța și să ajungă să depună plângere la Secția 5 de Poliție împotriva bărbatului agresiv.

Tânăra spune că, din păcate, conducerea instituţiei rămâne indiferentă cu privire la agresiunile din centru. „ Am încercat să vorbesc cu doamna directoare, însă nu a vrut să se implice, eu nu sunt prima persoană agresată de acest bărbat și în nici unul dintre cazuri nu s-au luat măsuri” declară fata.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și au demarat o serie de verificări.

Citit 4888 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.