"Fetiţa cu chibrituri" a venit de la Galaţi la "SuperStar". Anastasia Kylchik, studentă la Canto (VIDEO)
Foto: Pro Tv

"Fetiţa cu chibrituri" a venit de la Galaţi la "SuperStar". Anastasia Kylchik, studentă la Canto (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Mă uitam la tine şi mă gândeam: extraordinar, parcă ar fi fetiţa cu chibrituri, dacă ar fi supravieţuit”, i-a mărturisit Smiley Anastasiei Kylchik, studentă a Facultăţii de Arte din Galaţi, secţia canto, concurentă la emisiunea SuperStar, de la Pro Tv. Carla’s Dreams era convins că Anastasia va cuceri foarte multe inimi prin simplitatea şi sinceritatea ei, prin fragilitatea vocii presărată cu putere.

Anastasia Kylchik, în vârstă de 19 ani, originară dintr-un sat de lângă Ismail, Ucraina, şi a ales să studieze Canto la Facultatea de Arte din Galați pentru că era mai aproape de casă. Drumul durează doar trei ore, dar este riscant, pentru că face autostopul şi asta doar însoţită de prietene. Viaţa la cămin nu este deloc uşoară, după cum a mărturisit, plină de emoţii: „Este greu! Mă ajută părinţii. Student sărac, aşa se spune când vin ucrainenii la studii. Au fost şi zile în care nu am avut ce mânca. Visul meu este să termin facultatea şi să mă ocup de muzică. Vreau să am muzica mea, să aibă oamenii piele de găină când mă ascultă, nu doar pentru voce, ci şi pentru versurile despre iubire. Nu-mi vine a crede că sunt aici! Dacă eu am ajuns dintr-un sat mititel din Ucraina până aici la SuperStar! Îmi este frică să nu pierd şansa asta”, a mărturisit înainte de a urca pe scenă.

Anastasia i-a cucerit cu vocea şi interpretarea sa pe toţi cei patru membri ai juriului.

„Ai niște inflexiuni în voce pe care eu nu le-am auzit la niciun concurent, aici, la SuperStar, pe care eu le ador pur şi simplu. Îmi place sensibilitatea, îmi place şi când calci pe note, îmi place foarte tare de tine! Și ești foarte frumoasă. Eşti superbă”, i-a spus Raluka.

„Mă uitam la ea şi m-am dus cu gândul la Fetiţa cu chibrituri. E o poveste foarte tristă despre o fetiţă care de încălzea pe străzi cu chibrituri. Până când a rămas fără chibrituri şi a murit de frig. Mă uitam la tine şi mă gândeam: extraordinar, parcă ar fi Fetiţa cu chibrituri, dacă supravieţuia. Îmi place că se potriveşte foarte mult vocea ta cu felul în care arăţi”, a mărturisit Smiley.

„Anastasia, ai o voce sensibilă şi transmiţi asta când cânţi. Are dreptate Andrei (Smiley n.r.), se potriveşte imaginea cu vocea, cu toate că eu am auzit şi o voce mai puternică în tine! Mai e o Anastasia acolo. Mie mi-a plăcut mai mult vocea aia puternică! Dacă aş fi în locul tău, aş folosi mai mult vocea aia puternică”, a remarcat Marius Moga.

Dar Carla’s Dreams l-a contrazis: „Eu iubesc fragilitatea presărată cu putere! Mie îmi plac vocile de acest tip. Tu ai să cucereşti foarte multe inimi prin simplitatea şi sinceritatea ta, prin fragilitatea vocii şi atunci când o să fie momentul, presoar-o cu nişte putere, să ne ieşim toţi din minţi şi să spargem nişte becuri pe aici, prin studio”.

Cu patru „Da”-uri, Anastasia a primit şansa de a merge mai departe în concurs şi, de emoţie, a izbucnit în lacrimi. Pur şi simplu, nu-i venea să creadă că a trecut mai departe!

Citit 3167 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 00:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.