Foc de armă în centrul orașului Galați. Doi fugari urmăriţi de poliţie au intrat cu maşina în Palatul Gheorghiu
Foto: Foto: Facebook/Luminiţa Potîrniche

Foc de armă în centrul orașului Galați. Doi fugari urmăriţi de poliţie au intrat cu maşina în Palatul Gheorghiu
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

UPDATE ora 16.15 A fost prins şi cel de-al doilea individ care a fugit astăzi de poliţie după ce maşina în care se afla s-a oprit în schela care susţine Palatul Gheorghiu.

În cauză, se fac cercetări pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, tânărul de la volanul maşinii urmărite în trafic fiind anchetat şi pentru conducere fără permis.


UPDATE ora 14.15 Unul dintre fugari a fost depistat de poliţişti în urmă cu puţin timp şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri.


Cei care au fost nevoiți să apeleze la pistoalele din dotare au fost polițiștii Secției 5, aflați în misiune în zona Pieței Centrale. S-a întâmplat marți, 23 noiembrie, în jurul prânzului, când echipajul a observat în trafic, pe strada Serei, o mașină ai cărei ocupanți se comportau ciudat.

Polițiștii, aflați în autospeciala de serviciu, le-au făcut semne acustice și luminoase ca să tragă pe dreapta, însă șoferul a refuzat și și-a continuat, în viteză, deplasarea. A ajuns pe strada Domnească, a intrat pe ”interzis” și, după ce a pierdut controlul volanului, s-a oprit în zidul Palatului Gheorghiu, distrugând vreo doi stâlpi ai pasajului montat, pentru siguranța pietonilor, pe trotuar.

”Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. Acesta a pătruns pe strada Domnească pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiști, care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical”, a explicat cms. șef Gabriela Costin purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii susțin că i-au identificat pe cei doi fugari și că fac verificări pentru depistarea acestora.

Citit 7092 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.