Pentru că i-a atras atenția, a fost amenințat cu un cuțit

Pentru că i-a atras atenția, a fost amenințat cu un cuțit
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un minor, în vârstă de 16 ani, a ameninţat cu cuţitul un bărbat în vârstă de 60 de ani, care i-a atras atenția că murdăreşte domeniul public cu mâncare.

Vineri, 19 noiembrie, echipajul de Jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3, în timp ce patrula pe strada Oțelarilor, a observat cum un bărbat aflat pe trotuar face insistent cu mâna. Jandarmii au oprit în dreptul acestuia și l-au întrebat ce problemă are. Speriat, bărbatul le-a spus oamenilor legii că un tânăr l-a amenințat cu un cuțit, după ce i-a atras atenția să strângă mâncarea pe care o scăpase pe jos. În urma verificărilor efectuate de jandarmi şi din declaraţiile persoanelor implicate, a rezultat că tânărul s-a întâlnit în cartierul Micro 19 cu doi prieteni, de aceeași vârstă, cu care intenționa să meargă într-un magazin din apropiere. La un moment dat, tânărul a scăpat pe jos o parte din mâncare pe care o avea în mână, iar un trecător i-a solicitat să o ridice. Revoltat că i s-a atras atenția, acesta a scos din haină un cuțit cu care l-a amenințat pe trecător. Speriat, bărbatul s-a îndepărtat rapid de el, iar când a văzut un echipaj de Jandarmerie a semnalat problema.

În momentul în care au văzut jandarmii, cei trei tineri au fugit printre blocurile din zonă, dar în scurt timp au fost prinși. Cuțitul a fost găsit într-o grădină din apropiere, iar cei trei au fost conduși la sediul poliției.

Pe numele unuia dintre ei s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și port fără drept de obiecte periculoase.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliție.

Citit 2881 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.