Cum face Delia bani pe spatele Oțelului. Baraj pe ritm de manele
Foto: captură YouTube

Cum face Delia bani pe spatele Oțelului. Baraj pe ritm de manele
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

În ziua returului cu Foresta Suceava, o melodie a pătruns în topul românesc de pe YouTube, cu referire la gruparea roș-alb-albastră gălăţeană.

S-a dus naibii știrea că Oțelul Galați, sau mai nou OTZL GLTZ, a reușit să se califice în finala pentru barajul de promovarea în Liga a II-a. De fapt, adevăratul eveniment în topul de interes al publicului a fost faptul că Delia a lansat o melodie intitulată OTZL GLTZ, inspirată din maneaua trupei Pancronic, făcută în sezonul în care FC Oțelul se lupta pentru titlu. Videoclipul prezintă, printre altele, imagini dintr-un bar cu păcănele, semințe la cornet la doi bătrâni și ceea ce pare a fi un bidon de bere la niște copii.

Dincolo de bășcălia făcută pe spatele piesei, ceea ce reiese din cele peste 1.300 de comentarii (în mai puțin de trei zile), cei de la SC Oțelul și-au asumat piesa și au difuzat-o la stația de amplificare a stadionului înainte de meciul cu Foresta, cu mulțumiri către Delia.

De fapt, Delia se pregătește să încaseze de pe urma videoclipului cam cât primește Oțelul într-un an de la Consiliul Local. Cu aproape 800.000 de vizualizări la ora redactării articolului, clipul e de așteptat să ajungă la câteva zeci de milioane de accesări. Ceea ce ar aduce câteva sute de mii de euro în contul artistei, așa că se poate spune că Delia face bani pe spatele Oțelului.

De altfel, dacă scrii pe YouTube la căutare Oțelul sau Oțelul Galați, primele rezultate sunt versiunile manelei, fie cea a Deliei, fie varianta Pancronic. Platforma YouTube te trimite mai departe ca sugestii, pe un cont neutilizat, către alte manele de la Tzancă Uraganu sau Dani Mocanu, care au zeci de milioane de vizualizări. Așa că alăturarea Oțelului cu manelele este deja mai puternică decât oricând.

Codin Maticiuc, mesaj de susținere

Pe lângă Delia, un alt personaj din showbizul românesc s-a asociat cu numele Oțelului. Este vorba despre Codin Maticiuc, cel care a scris un mesaj pe contul său de Facebook distribuit de mai mulți fani ai Oțelului.

”Am un mesaj pentru gălățenii mei și pentru club: roata se întoarce. Așa cum acea persoană a făcut o melodie cândva hulită de voi și acum este cântată de unul dintre cei mai mari artiști ai României, așa se va întoarce și Oțelul în Liga I. Trebuie doar să vrei, apoi să crezi și să lupți. Forza, Oțelul!”, a fost partea de încheiere a mesajului acestuia.

Până la promovarea în prima ligă, Oțelul are de ajuns în al doilea eșalon, iar pentru asta trebuie să treacă, în dublă manșă, de Dante Botoșani. Primul meci se joacă pe terenul lui Dante, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18:00, iar returul va fi la Galați, miercuri, 8 iunie, de la 17:30.

Citit 11437 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 22:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.