Pe 28 decembrie se deschide traficul pe Centura Tecuciului (VIDEO)

Pe 28 decembrie se deschide traficul pe Centura Tecuciului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

„Miercuri, 28 decembrie, la ora 12,00, se deschide în sfârșit traficul pe mult așteptata Centură a municipiului Tecuci, un drum de aproape 7 kilometri, care unește DN25 și DN24. Tot traficul greu care venea din Vrancea, Bacău sau Neamț nu va mai trece prin Tecuci și nu va mai bloca circulația în municipiu”, a anunțat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook.

Alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, de directorul implementări proiecte CNAIR, Felician Cerneșteanu, de directorul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Buzău, Sorin Robu și de reprezentanții Drumuri Naționale Galați și ai constructorului, președintele CJ a participat la o importantă întâlnire de lucru pe Centura Tecuciului. Cu această ocazie, construtorul a dat vestea cea bună privind deschiderea traficului pe noua șosea.

„Astăzi, se lucra la relocarea ultimului stâlp de tensiune și la turnarea asfaltului pe ultimele porțiuni ale drumului. De altfel, în doar patru zile s-a reușit rezolvarea tuturor documentelor necesare pentru relocarea stâlpilor.

În numele gălățenilor, vreau să-i mulțumesc ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru implicarea personală în acest important proiect și pentru că s-a ținut de cuvânt, astfel că Centura Tecuciului va fi deschisă până la finalul acestui an”, a mai precizat Costel Fotea.

Reamintim, construcția centurii ocolitoare a Tecuciului a început în anul 2012. Un contract de finanțare europeană și două contractre de lucrări au fost reziliate. În total, construcția Centurii Tecuciului a costat circa 50 milioane de lei.

Citit 6388 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.