Băut să fii, ghinion să ai!

Băut să fii, ghinion să ai!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Când Bachus și volanul se întâlnesc, oamenii legii întocmesc dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acest lucru l-a simțit un bărbat din județ, care a crezut că va putea conduce chiar dacă băuse ceva alcool. Nu va uita însă prea curând întâlnirea cu oamenii legii.

Un gălățean va răspunde penal pentru că a cutezat să urce la volan băut, sfidând vigilența oamenilor legii. Luni seară, în jurul orei 21,30, un bărbat de 42 de ani, din comuna Nămoloasa, a fost oprit, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului de oamenii legii de la Secția 3 Poliție Rurală Liești.

"La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, agent șef principal Ciprian Stoica.

 

Citit 7031 ori Ultima modificare Vineri, 25 August 2023 08:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.