Contract atribuit pentru o sală multifuncţională, în centrul Galaţiului

Contract atribuit pentru o sală multifuncţională, în centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Situată în centrul oraşului, pe strada Maior Iancu Fotea nr. 6, clădirea unui fost punct termic, devenită nefuncţională de multă vreme, ar urma să fie renovată şi transformată în sală multifuncţională. Potrivit datelor din portalul achiziţiilor publice, contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor, în valoare de 1.023.000 de lei fără TVA a fost atribuit în urma licitaţiei firmei Dascon Global Construct. Termenul de realizare a investiţiei este de 12 luni, dintre care patru pentru proiectare şi opt pentru lucrările propriu-zise.

Proiect pentru o sală multifuncţională, în centrul Galaţiului”, era titlul articolului publicat în ediţia din 30 Aprilie 2023 a cotidianului „Viaţa liberă”. La acel moment vă informam că proiectul renovării energetice a imobilului din strada Maior Iancu Fotea nr. 6 a fost aprobat în unanimitate de aleşii locali. Este vorba, conform documentelor, despre un imobil proprietate publică a municipiului Galați, construit în anul 1974. Imobilul are doar parter şi o suprafaţă desfăşurată de 238 de metri pătraţi.

Conform documentelor, starea tehnică a construcţiei este precară şi necesită lucrări de modernizare.

Dacă, la momentul în care a fost dată în folosinţă, a avut destinaţia de centrală termică, acum se dorește amenajarea aici a unei săli multifuncționale.

Proiectul dorit de autorităţi cuprinde lucrări de reabilitare termică, instalare a sistemelor de climatizare/ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior - recuperatoare de căldură, modernizarea instalațiilor de iluminat, montarea unei centrale termice, a unui sistem de supraveghere video şi a unei stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Pentru realizarea investiției, Primăria a semnat, la începutul anului, contractul de finanțare prin Programul National de Redresare și Reziliență.

Citit 7201 ori Ultima modificare Vineri, 08 Septembrie 2023 17:43

6 comentarii

  • postat de conațional
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 18:33
    5.13.199.***
    Mi-amintesc de refacerea Grădinii de vară din centrul orașului vis-a-vis de parcul Eminescu după preluarea lui de la C.N Cinematografie un proiect ambițios al primăriei care s-a fâsâit ca și altele dealtfel ,Nu mai alocați banii gălățenilor aiurea pe niște spații insalubre cu destinații neimportante
    0
    0
  • postat de Tureltan
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 12:38
    5.14.141.***
    Vorbind la modul general cam asa stau lucrurile ceea ce e grav, ptr ca aceste spatii tin tot de Primarie. Reparatiile si intretinerea lor se bor face tot din buzunarul / taxele platite de prostime. Aici e pronlema ptr ca e o hotie ascunsa, de domeniul infrsctiunilor. Primaria repara, primaria da
    0
    0
  • postat de MIMI
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 07:30
    86.124.202.***
    Consilierii care au rolul de a-și împărți CIOLANELE între ei,nu fac altceva decît ASTA,adica pe perioada de mandat caută terenuri pt EI, caută clădiri pt EI, caută zone de interes pt EI, și totul pt EI că doar n-or fi proști să caute interese pt NOI!!!De aia au fost aleși SĂ FURE 4 ANI PT EI !
    0
    0
  • postat de Ivascu
    Vineri, 08 Septembrie 2023 22:14
    188.173.174.***
    Probabil primaria o sa angajeze vreo patru persoane, la fel cum a angajat trei marinari si un paznic, la portul pentru ambarcatiuni de la trecere bac.
    0
    0
  • postat de marr
    Vineri, 08 Septembrie 2023 21:15
    86.124.201.***
    Cine stie daca va folosi la ceva 'sala' aia . Eventual o insfaca un partid ptr sediu .
    Firma isi ia banii , asta e sigur .
    0
    0
  • postat de Gigel
    Vineri, 08 Septembrie 2023 19:42
    5.13.217.***
    Si vor fi activitati in sala asta sau vor fi doar niste angajati care vor fi acolo fara sa aiba o activitate reala?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.