Tasare în evoluţie pe strada Stadionului, pe calea de rulare a tramvaiului
Foto: Anca Melinte

Tasare în evoluţie pe strada Stadionului, pe calea de rulare a tramvaiului
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

O tasare tot mai accentuată deformează strada Stadionului, aproape de intersecţia cu strada Oţelarilor. Dacă iniţial doar partea carosabilă a străzii se adâncise, în prezent accidentul de teren pare să cuprindă şi calea de rulare a tramvaiului. După cum am putut observa, tramvaiele traversează această zonă cu viteză destul de redusă, justificată şi de faptul că ies dintr-o curbă.

Cert este că accidentul de teren se află pe zona modernizată a străzii Stadionului, investiţie care a împlinit deja 11 ani.

La sesizarea noastră, reprezentanţii Primăriei Galaţi ne-au dat asigurări că situaţia este cunoscută şi ţine de Apă Canal, care aşteaptă rezultatele unei expertize realizate de specialişti ieşeni. Aceştia trebuie să găsească cea mai bună soluţie de remediere.

Reamintim că proiectul de modernizare a străzilor Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi s-a finalizat în septembrie 2013. Lucrările au fost executate de asocierea Max Boegl SRL - SC Tancrad SRL. Valoarea totală a proiectului a fost de 50.860.554 de lei (din care 9.715.571 de lei TVA), cu o finanţare nerambursabilă de 40.322.082 de lei şi o contribuţie a Primăriei de 822.899 de lei.

Citit 9650 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 16:58

3 comentarii

  • postat de Galatean
    Sâmbătă, 04 Mai 2024 05:12
    5.13.203.***
    A cata oara e tasarea in acea zona? Si aceia din M1 de pe Oltului, Din Centru zona Potcoava [trecerea de pietoni] Statia de autobuz care suprafata de beton a inceput sa de macine sau au santuri {vezi statia de la Potcoava},
    1
    2
  • postat de Ion
    Joi, 02 Mai 2024 22:12
    109.166.135.***
    Ca la Slănic Prahova!
    Ne înghite pământul de păcătoși ce suntem!
    4
    11
  • postat de Gigel
    Joi, 02 Mai 2024 20:01
    5.13.193.***
    Cred ca tot orasul e plin de tasari in evolutie, mai ales din cauza lucrarilor de mantuiala.Asfaltul pe Siderurgistilor e vai de el si nu trec camioane ucrainene pe acolo, ca tot se folosea scuza asta la pod.Si prin cartiere sunt tasari.
    0
    22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro