Operatorii MAXI-TAXI din Galați PROTESTEAZĂ
Foto: Marius Negri

Operatorii MAXI-TAXI din Galați PROTESTEAZĂ
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Microbuzele operatorilor privați care până ieri, 8 mai, constituiau o alternativă la mijloacele de transport ale Transurb circulă astăzi, 9 mai, goale prin oraș, pe vechile trasee pe care le acopereau.

Pe parbrize și pe geamurile laterale, pe care până acum erau scrise traseele, se poate citi ”Stimați gălățeni, Primăria a hotărât să așteptați în stații, iar microbuzele să fie oprite”.

Angajații Transurb, care monitorizează transportul în stații, susțin că prezenta acestor microbuze îngreunează traficul.

În stația din Bariera Traian, aproximativ 20 de microbuze erau aliniate în șir indian pe ambele trotuare ”pichetând” stația în care mai mulți gălățeni așteptau autobuzul. Totodată, aceștia din urmă erau nemulțumiți pentru faptul că stăteau de mai mult de un sfert de oră în stație și nu știau cât mai au de așteptat până să vină autobuzul Transurb.

De cealaltă parte, șoferii de maxi-taxi spun că acesta este modul lor de a protesta față de noua organizare a transportului în comun. Ei sunt revoltați că au rămas fără locuri de muncă și că alte afaceri colaterale transportului în comun - precum serviceuri auto, vulcanizări, spălătorii auto - vor avea de suferit.

Vom reveni cu amănunte.

IATĂ pe ce trasee circulăm din 9 mai, FĂRĂ MAXI-TAXI

Programul de transport, pentru fiecare traseu în parte, atât pentru zilele lucrătoare, cât şi pentru cele nelucrătoare, îl puteţi găsi AICI - CLICK pentru DETALII

Citit 41066 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.