Au mai rămas trei zile de distracţie! IATĂ PROGRAMUL
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Au mai rămas trei zile de distracţie! IATĂ PROGRAMUL
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cârnaţi, mititei, bere, vin, muzică şi voie bună din belşug * De asta au avut parte cei care au ales să îşi petreacă seara de 30 noiembrie, la spectacolul dedicat patronului spiritual al Galaţiului


În ciuda unui frig pătrunzător, mii de gălăţeni au păstrat tradiţia şi s-au adunat pe Faleza Superioară pentru a-i sărbători, de Ziua Galaţiului, pe toţi aceia dintre noi pe care-i cheamă Andrei şi Andreea. 

Seara a debutat cu un moment de dans oferit din partea celor de la Şcoala de dans interactiv Sueno Dance. Jumătate de oră mai târziu, pe scenă a urcat trupa gălăţeană Over, care a oferit un spectacol rock timp de o oră. Trupa "Feeria dansului" a încântat publicul timp de jumătate de oră cu momente de street dance, funk dance şi pop dance. 

De la ora 20,00, Lora, de origine gălăţeană, a cântat împreună cu publicul melodii ca „Puişor”, „Dragă” sau „Fără el”. „Mă bucur că am avut ocazia să mă întorc în oraşul care m-a crescut. Este pentru prima dată după atâţia ani, de când am apărut pe piaţa muzicală, când vin în oraşul meu. Publicul a fost foarte cald. Aici am avut emoţiile cele mai mari. Aşa este când cânţi acasă. Le doresc românilor să facă lumină în jurul lor şi să se iubească reciproc”, ne-a declarat artista.

Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Loredana, numită de public şi Madonna de România. Gălăţenii au dansat pe piese ca „Şatra în asfinţit”, „Te iubesc” sau „Zig Zagga”. „Atmosfera a fost foarte caldă. Le mulţumesc oamenilor care au înfruntat frigul alături de noi. Publicul a fost incredibil. Asta spune multe despre legătura noastră şi despre faptul că muzica mea înseamnă ceva pentru ei” ne-a mărturisit, la finalul show-ului, artista.

Reamintim că gălăţenii se mai pot distra încă trei zile alături de artişti locali şi numai. 

Vineri, 2 decembrie

Primii care vor urca pe scenă, de la ora 18,00 sunt soliştii de la Şcoala de muzică „Voces” Galaţi. O jumătate de oră mai târziu, şcolile de dans din Galaţi prezenta o suită de dansuri de societate. De la ora 18,45, Oana Mogoş vine cu un moment de ImproShow.

Urmează street dance cu trupa Black Dance, de la ora 19,15. Un sfert de oră mai târziu, de la 19,30 vor concerta Spruzzy şi Mike Bluff. De la ora 20,30 gălăţenii se vor putea bucura de prezenţa celebrei Andra. Veţi putea dansa pe melodii cunoscute ca „Floare de nu-mă-uita”, „Without You” sau „Iubirea schimbă tot”. Începând cu ora 21,15, iubitorii hip-hop-ului autentic vor putea asculta piesele celor de la Bug Mafia..

Sâmbătă, 3 decembrie

Sâmbătă va fi seara artiştilor gălăţeni. Astfel, de la 18,10 la ora 19,30 va fi concert cu Nosfe, binecunoscut după hitul cu Ruby, intitulat „Condimente” sau „Cine te aşteaptă acasă”, iar apoi 45 de minute va concerta Pascall. De la ora 19,45, Giulia va urca pe scenă şi va oferi un concert de zile mari. Andreea Antonescu va încinge atmosfera începând cu ora 20,30. Iar de la 21,15 până la ora 22,00 scena îi va aparţine unui alt gălăţean Shift care a lansat de curând piesa „Am, iubito”.

Duminică, 4 decembrie

Va fi seara şlagărelor gălăţene. De la ora 18,00, timp de o oră, gălăţenii, îl vor putea asculta pe Nicu Mihai Orfeu. Începând cu ora 19,00, vreme de o oră, gălăţenii vor petrece cu Formaţia Tomis Junior. Tot duminică, va urca pe scenă de la ora 20,00, formaţia Azur- Nelu Vlad şi invitaţii. O oră mai târziu, de la ora 21,00, timp de 45 de minute va concerta trupa Sweet Kiss.

Cele cinci zile de petrecere se vor încheia cu un show de lasere şi lumini, care va dura un sfert de oră.

(P)

Citit 7986 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.