Alessandra, o stea în devenire

Alessandra, o stea în devenire
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţenii stau foarte bine la capitolul copii deosebiţi şi talentaţi. Asta ne-o dovedeşte şi micuţa stea în devenire Alessandra Spiridon, în vârstă de 11 ani, pasionată de muzică şi actorie.  Până de curând, Alessandra a făcut canto în Galaţi, dar de câteva luni merge de două ori pe săptămână la Bucureşti, unde se pregăteşte cu profesorul Lucian Darie.

După cum am putut afla de la părinţii ei, tânăra artistă a participat, în perioada 4-7 august, la Festivalul Internaţional „Music for kids". Este un concurs internaţional care s-a desfăşurat la Iaşi, unde au venit să concureze copii din mai multe ţări ca: Bulgaria, Malta, Republica Moldova, Rusia şi Turcia. Aici, Alessandra a obţinut două mari trofee: Trofeul pentru categoria de vârstă: 11 ani”, dar şi „Young Trophy” din partea unui juriu internaţional. În plus, tânăra este aşteptată să participe la „Campionatul Mondial al Artelor”, ce se va desfăşura în Statele Unite ale Americii.

Săptămâna aceasta, Alessia va susţine un recital de excepţie în cadrul festivalului „Junior Music Fest”, unde a obţinut anul trecut marele trofeu.

În perioada ce urmează, micuţa stea va participa la renumitul festival din Italia, „Microfono d’Oro”, unde speră să obţină cele mai bune rezultate.

Dincolo de pasiunea evidentă pentru muzică, Alessia iubeşte şi teatrul. În prezent, face parte din trupa de copii „Teatru de copii pentru copii”, îndrumată de artista Teatrului Muzical "N. Leonard", Isabela Oancea. Până acum, au pus în scenă piesele „Mary Poppins” şi „Alice în ţara minunilor”. La ambele spectacole Alessia a obţinut rolul principal. În curând, o veţi putea vedea pe tânără jucând în cea de a treia piesă, „Peter Pan”, unde are de asemenea, rolul principal.        

Citit 3561 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2017 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.