DEMOLĂRI pentru un comerţ civilizat în Piaţa Micro 17 | Investiţia va dura doi ani - FOTO

DEMOLĂRI pentru un comerţ civilizat în Piaţa Micro 17 | Investiţia va dura doi ani - FOTO
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În Piaţa din Micro 17 au început demolările. Nu vă speriaţi, e vorba de o investiţie de extindere şi modernizare a pieţei cu pricina. "O parte dintre spaţiile care există aici nu corespund unui comerţ civilizat, motiv pentru care vor fi demolate şi vor fi înlocuite cu altele redimensionate.

De asemenea se vor realiza reţelele de apă şi canalizare, astfel încât atât comercianţii cât şi cumpărătorii să aibă parte de condiţii decente", a anunţat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Conform Biroului de presă al Primăriei, în prezent, piaţa din cartierul Micro 17 este amenajată pe o suprafaţă totală de 5.238 mp, din care construcţii sunt pe o suprafaţă de 1.381 mp. Tocmai de aceea se vor realiza alte spaţii, cu suprafeţe mai mari, dotate cu grupuri sanitare, instalaţie de apă, reţea de canalizare, instalaţie electrică şi materiale termorezistente.

Lucrarea "Extindere şi modernizare spaţii comerciale - Piaţa Micro 17, strada Galaţii Noi nr. 6" este realizată de Trans Pec SA, care a câştigat contractul cu o ofertă de 2.180.000 de lei.

Termenul de finalizare a investiţiei este de doi ani.

Citit 8947 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.