„La Mulţi Ani”, de ziua gropii!

„La Mulţi Ani”, de ziua gropii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi este sărbătoare! Groapa formată la intersecţia străzilor Democraţiei cu I. L. Caragiale (în spate la Stirex) a împlinit o săptămână.

Noi, cei de la „Viaţa liberă”, îi urăm „La Mulţi Ani!”, nu de alta, dar am realizat, din indiferenţa autorităţilor, că Primăria, Ecosal, Apaterm şi Apă Canal îi doresc viaţă lungă, de vreme ce nimeni nu intervine pentru astuparea ei.

De cunoscut situaţia, sigur o cunosc autorităţile; altfel nu ar fi împrejmuit groapa cu bandă de avertizare şi nici nu ar fi pus indicatorul acolo. Şi dacă aveţi impresia că avaria nu se remediază doar pentru că nu se află mai „la vedere”, pe o stradă principală, vă înşelaţi!

Dovadă este groapa de pe strada Domnească, cu doar două zile „mai bătrână” decât cealaltă, dar formată din aceleaşi cauze: surparea pământului, probabil din cauza pierderilor de apă din reţeaua de canalizare. Aşadar, La Mulţi Ani şi gropii de pe Domnească!

Şi, ca să nu vă încruntaţi şi să vă stricaţi ziua, nemulţumiţi că nimeni nu se preocupă de astuparea gropilor (ceea ce nu este adevărat, toţi se preocupă, însă doar câţiva şi fac ceva în acest sens!), iată un motiv să zâmbiţi: gropile (în devenire) de la intersecţia străzilor Smârdan şi Cristofor Columb.

Nu zâmbiţi, nu? Dar dacă v-aş spune că sunt exact pe strada cu acea clinică ce tot îşi face reclamă cu întrebările „hemoroizi? Fisuri anale?”.

Ei?, vedeţi până unde merge impactul unei publicităţi bine făcute? Până şi străzile din apropiere au nevoie de intervenţii, să nu rămână cu fisurile „nevindecate”…  

Şi, ca să nu credeţi că suntem răutăcioşi, să ştiţi că am întâlnit şi străzi fericite. Sau în curs de a deveni. Am văzut muncitori curăţând gropile din carosabil cu aer sub presiune, după care, probabil, urma asfaltarea.

Mai rău este când ai maşina parcată în apropiere, că îţi ajung toate pietricelele pe parbriz. „Se cheamă sablare”, m-a corectat un coleg pus pe glume. Sau ghinion pentru şofer, aş putea spune…

Citit 1077 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.