Distracţie pentru toate vârstele | PROGRAMUL COMPLET al manifestărilor de ZIUA MARINEI

Distracţie pentru toate vârstele | PROGRAMUL COMPLET al manifestărilor de ZIUA MARINEI
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Update: Ceremonia oficială de deschidere a festivităţilor de Ziua Marinei se va desfăşura, începând cu ora 16,45, în zona Palatului de Navigaţie. Tot acolo va avea loc şi parada navelor militare, cu începere de la ora 18,00.


Spectacole pentru copii, concurs vâslit, jocuri marinăreşti, face-painting şi baloane modelabile, un concert cu vedete de top - Andreea Antonescu, What's Up şi Inna - şi un spectaculos foc de artificii, sunt manifestările pregătite de autorităţi de Ziua Marinei. Iată programul complet:

Astăzi, gălăţenii sunt invitaţi la tradiţionala cursă de canotcă 10+1 „România naturală văzută din barcă”, la o demonstraţie de vâslit a campionului Ivan Patzaichin şi la concursul de canotcă 10 + 1. Detalii aflaţi din pagina de Sport a ziarului "Viaţa liberă".

Conform Primăriei, partea oficială a sărbătorii se va desfăşura în intervalul 16,45 - 18,00 şi va cuprinde: alinierea gărzii, intonarea imnului şi ridicarea drapelului, ceremonialul religios, defilarea gărzii de onoare, lansarea "Ancorei de flori", iar între orele 18,00 – 18,30 parada navelor militare şi civile, dar şi exerciţii din amonte în aval.

Tot astăzi, la ora 18,00, pe scena amplasată în dreptul parcului Viva, va începe spectacolul „Ziua Marinei 2017”, cu un moment deosebit de emoţionant: “Ave Maria” - în interpretarea tenorului Răzvan Săraru. În următoarele 45 de minute, copiii sunt invitaţi pe „Corabia Poveştilor” - un program muzical care le este dedicat şi din care nu lipsesc personaje celebre din poveşti, piese muzicale şi coregrafii. Urmează, apoi coregrafii marinăreşti şi dansuri irlandeze cu trupa „The Sky”, apoi, de la 19,35, pentru următoarele 45 de minute, scena îi va aparţine artistei gălăţence Andreea Antonescu. După un alt program de coregrafii marinăreşti cu trupa „The Sky”, începe, de la ora 20,35 - Supermix “Cien por Cien Latino”. Şi asta e doar încălzirea pentru că, de la ora 21,00, gălăţenii vor avea parte de un concert What's Up. Iar de la ora 21,50, Inna va încinge atmosfera la malul Dunării! Şi după o oră de cântat şi dansat cu vedeta, cerul nopţii şi luciul Dunării se vor umple de lumina focurilor de artificii. Spectacolul pirotehnic va începe la ora 22,50 şi va dura zece minute.

Surprize pentru toţi

Potrivit organizatorilor, în paralel cu desfăşurarea artistică de pe scenă, vor avea loc manifestări, animaţii şi concursuri pentru copii, tineret şi adulţi. Astfel, în intervalul orar 17,30 – 18,00 vor avea loc concursuri şi jocuri marinăreşti (destinate în principal copiilor şi tinerilor)!

Între orele 18,00 - 19,00 cei mici sunt invitaţi pe un „şantier naval”: construcţie de bărcuţe din hârtie şi lansarea lor în piscinuţe gonflabile.

Şi, să nu uităm, vor fi organizate ateliere de creaţie pentru copii - modelaj baloane şi face-painting - cu trei personaje piraţi.

Şi ce e mai important abia acum urmează: pe toată durata manifestărilor se vor distribui participanţilor steguleţe, baloane, tricouri, şepci inscripţionate cu logo-ul Galaţiului şi Ziua Marinei, precum şi îngheţată!

Citit 14285 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.