"Bătălie" pentru PARCAREA supraetajată de la Spitalul Judeţean din Galați

"Bătălie" pentru PARCAREA supraetajată de la Spitalul Judeţean din Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Mai multe firme gălăţene şi bucureştene se bat pentru parcarea supraetajată de la Spitalul Judeţean din Galaţi, investiţie care va fi derulată cu fonduri din bugetul propriu al Consiliul Judeţean (CJ). Pentru contractul de lucrări, estimat la peste două milioane de euro, au fost depuse trei oferte, iar, în prezent, autorităţile analizează propunerile constructorilor, pentru a desemna un câştigător.

Conform datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pentru construcţia parcării supraetajate concurează două asocieri de firme de construcţii şi un constructor care a înaintat singur o ofertă. Este vorba despre asocierea formată din SC Tancrad SRL şi SC Lemacons SRL din Galaţi, asocierea SC Hidro Salt B 92 SRL - SC Belle Moon SRL (subcontractant) - SC Info Service & Computers SRL (subcontractant) din Bucureşti, precum şi de SC Servland SRL din Galaţi. Câştigătorul ar putea fi desemnat în luna decembrie sau, cel târziu, în ianuarie 2018, iar lucrările vor demara în primăvara anului viitor.

Reamintim că parcarea supraetajată, cu demisol şi parter, va avea peste 300 de locuri.

Lucrările ar fi putut începe în toamna acestui an, dacă prima licitaţie nu s-ar fi împotmolit, din cauză că mai mulţi constructori interesaţi să oferteze au reclamat valoarea prea mică a contractului. CJ a majorat valoarea contractului cu un milion de lei - estimând-o la 9.629.982 de lei (cu TVA), iar procedura a fost reluată.

Citit 9171 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2017 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.