Oameni ajunşi la capătul răbdării, prin glodul străzii Olteniţei (FOTO)

Oameni ajunşi la capătul răbdării, prin glodul străzii Olteniţei (FOTO)

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

"Lucrări începute de trei ani, tot neterminate", articolul publicat la finele lunii trecute în "Viaţa liberă" despre modernizarea ultimelor nouă străduţe din Valea Oraşului nu a rămas fără reacţii din partea gălăţenilor care locuiesc în zonă. Astfel, un proprietar de pe strada Olteniţei ne-a transmis şi nouă sesizarea înregistrată la Primăria Galaţi.

Gălăţeanul le solicită autorităţilor efectuarea lucrărilor necesare astfel încât să se poată circula în condiţii optime: "În momentul de faţă, ca urmare a abandonării lucrărilor începute pe 3 ianuarie 2020, strada se află într-o stare deplorabilă. Ne este îngreunat accesul la locuinţă din cauza nămolului şi a gropilor pline de apă. Menţionez că am plătit impozit foarte mare, imobilul fiind evaluat în zona A de impozitare, dar zona nu poate fi încadrată nici la ultima literă din alfabet!", reclamă gălăţeanul, precizând că nu este singurul proprietar nemulţumit de starea acestei străzi. "Nu este posibil ca pentru o stradă de aproximativ 300 metri să aşteptăm mai mult de un an să se «modernizeze». Bănuiesc că a existat un proiect aprobat atunci când a fost demarată acţiunea. Strada era de 100 de ori mai bună înainte de începerea acestor lucrări", reclamă cetăţeanul.

Potrivit răspunsului oferit luna trecută de Primărie, pe parcursul derulării lucrărilor iniţiale s-a descoperit că vor fi necesare noi intervenţii, motiv pentru care s-a impus reproiectarea. Conform Biroului de Presă, proiectarea s-a încheiat şi urmează procedurile de transmitere către autorităţi. Vestea bună este că lucrările ar putea reîncepe în primăvară, într-o primă fază pe străzile Olteniţei şi Plevenei. Termenul de finalizare rămâne finalul anului.

Citit 6995 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 00:06

2 comentarii

 • postat de gheorghe Joi, 11 Martie 2021 10:11 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  2

  In aceiasi situatie se afla si str. 13 Decembrie la doar 150m de Masnita care pe o portiune de cca 200 m nu a fost asfaltata absolut niciodata fiind nevoiti sa purtam cizme de cauciuc sau pungi de plastic ! E groaznic ! De ani de zile suntem dusi cu presul "ca anul ce vine va fi cuprinsa in planul de modernizare" !

  Raportează
 • postat de MM Miercuri, 24 Februarie 2021 13:18 5.13.181.*** Link la comentariu
  1
  6

  Eheeee, așa e măi dragă alegătorule când te iei după fente de genul:
  ”Eu votez cu omul gospodar, nu cu partidul!” și ”FAPTE, nu vorbe!”
  Dar cel mai mișto e comunicatul biroului de presă.

  ”Vestea bună este că lucrările ar putea reîncepe în primăvară, într-o primă fază pe străzile Olteniţei şi Plevenei. Termenul de finalizare rămâne finalul anului.”

  Deci, Rugațivă la bunul Dumnezeu să aveți parte de o vreme cât mai blândă cu ploi de scurtă durată și de intensitate mică.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.