Oameni ajunşi la capătul răbdării, prin glodul străzii Olteniţei (FOTO)
Foto: Marian Calestru

Oameni ajunşi la capătul răbdării, prin glodul străzii Olteniţei (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

"Lucrări începute de trei ani, tot neterminate", articolul publicat la finele lunii trecute în "Viaţa liberă" despre modernizarea ultimelor nouă străduţe din Valea Oraşului nu a rămas fără reacţii din partea gălăţenilor care locuiesc în zonă. Astfel, un proprietar de pe strada Olteniţei ne-a transmis şi nouă sesizarea înregistrată la Primăria Galaţi.

Gălăţeanul le solicită autorităţilor efectuarea lucrărilor necesare astfel încât să se poată circula în condiţii optime: "În momentul de faţă, ca urmare a abandonării lucrărilor începute pe 3 ianuarie 2020, strada se află într-o stare deplorabilă. Ne este îngreunat accesul la locuinţă din cauza nămolului şi a gropilor pline de apă. Menţionez că am plătit impozit foarte mare, imobilul fiind evaluat în zona A de impozitare, dar zona nu poate fi încadrată nici la ultima literă din alfabet!", reclamă gălăţeanul, precizând că nu este singurul proprietar nemulţumit de starea acestei străzi. "Nu este posibil ca pentru o stradă de aproximativ 300 metri să aşteptăm mai mult de un an să se «modernizeze». Bănuiesc că a existat un proiect aprobat atunci când a fost demarată acţiunea. Strada era de 100 de ori mai bună înainte de începerea acestor lucrări", reclamă cetăţeanul.

Potrivit răspunsului oferit luna trecută de Primărie, pe parcursul derulării lucrărilor iniţiale s-a descoperit că vor fi necesare noi intervenţii, motiv pentru care s-a impus reproiectarea. Conform Biroului de Presă, proiectarea s-a încheiat şi urmează procedurile de transmitere către autorităţi. Vestea bună este că lucrările ar putea reîncepe în primăvară, într-o primă fază pe străzile Olteniţei şi Plevenei. Termenul de finalizare rămâne finalul anului.

Citit 7307 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 00:06

2 comentarii

 • postat de gheorghe
  Joi, 11 Martie 2021 10:11
  86.124.203.***
  In aceiasi situatie se afla si str. 13 Decembrie la doar 150m de Masnita care pe o portiune de cca 200 m nu a fost asfaltata absolut niciodata fiind nevoiti sa purtam cizme de cauciuc sau pungi de plastic ! E groaznic ! De ani de zile suntem dusi cu presul "ca anul ce vine va fi cuprinsa in planul de modernizare" !
  0
  2
  Raportează
 • postat de MM
  Miercuri, 24 Februarie 2021 13:18
  5.13.181.***
  Eheeee, așa e măi dragă alegătorule când te iei după fente de genul:
  ”Eu votez cu omul gospodar, nu cu partidul!” și ”FAPTE, nu vorbe!”
  Dar cel mai mișto e comunicatul biroului de presă.

  ”Vestea bună este că lucrările ar putea reîncepe în primăvară, într-o primă fază pe străzile Olteniţei şi Plevenei. Termenul de finalizare rămâne finalul anului.”

  Deci, Rugațivă la bunul Dumnezeu să aveți parte de o vreme cât mai blândă cu ploi de scurtă durată și de intensitate mică.
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.