Andreea are brad şi haine groase!

Andreea are brad şi haine groase!
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Mobilizare impresionantă a gălăţenilor cu suflet mare, înduioşaţi de cazul Andreei Strungăreanu, fata de 13 ani din Galaţi, a cărei poveste vi-o aduceam la cunoştinţă în ediţia de ieri a "Vieţii libere". Eleva de clasa a 7-a, copil al unei famili care trăieşte dintr-un ajutor de handicap de 39 de lei şi alocaţia ei lunară, i-a impresionat pe gălăţeni şi nu numai, care şi-au arătat imediat disponibilitatea de a o ajuta. Numeroase apeluri au venit pe adresa redacţiei de la mai multe persoane care au donat bani şi îmbrăcăminte de iarnă pentru Andreea, printre cei care au sărit să ajute numărându-se şi fostul nostru coleg, Florin Novac. Cei care au făcut ca visul adolescentei să devină realitate, ducându-i la uşă un brad adevărat, cu tot ce înseamnă decoraţiuni, o geacă groasă, alimente neperisabile şi multe dulciuri au fost voluntarii Asociaţiei "Danube Media Center", care s-au transformat astfel în emisarii gălăţenilor cu suflet. Şi asta nu e tot, pentru că numărul celor care vor să o ajute pe Andreea este într-o continuă creştere, astfel că sărbătorile de Crăciun nu vor mai fi, pentru fată şi familia ei, unele marcate de sărăcie. Cei care vor să le aducă un strop de bucurie în plus, ne pot contacta sau suna direct pe numărul de telefon 0737.890.196 - Daniel Strungăreanu.

Citit 5566 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 22:36

2 comentarii

 • postat de D. S.
  Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 14:08
  144.217.161.***
  Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe cei care s-au putut implica pentru a aduce bucurie acestei familii in prag de sarbatori.
  0
  7
  Raportează
 • postat de Kino
  Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 14:02
  144.217.161.***
  Cand oamenii pun suflet si le pasa si de viata celor din jur nu numai de vietile lor iata ca se intampla lucruri minunate. Asta inseamna sa traiesti intr-o comunitate, sa pui suflet si pentru cei din jurul tau, pentru semenii nostri mai greu incercati de soarta. Slava cerului ca mai exista si asemenea oameni fiindca ne-am cam tot saturat de ura din societatea romaneasca "manevrata" de unii dupa bunul plac.

  Un gest care cu siguranta inseamna enorm pentru familia respectiva. Sa stii ca le mai pasa de tine si celor din jurul tau e mare lucru. Cred ca o minima multumire sufleteasca exista pentru toti cei implicati si cu atat mai mult pentru familia ajutata. Cu siguranta ca nu toti cei implicati sunt avuti, dar din putinul lor iata ca au reusit sa faca o bucurie si altor suflete.

  Daca ar exista mai des manifestata asemenea daruire, unitate in societatea romaneasca fara sa asteptam noi niciun beneficiu pentru noi insine noi cei ce daruim atunci societatea galateana, societatea romaneasca ar fi mult mai buna. Ura nu e buna la nimic, dimpotriva, ura corupe sufletul omului. Ura trebuie respinsa fara drept de apel.

  Asemenea gesturi de omenie trebuie multiplicate si raspandite in intreaga societate romaneasca.

  Felicitari pentru stropul de bucurie adus unor suflete in aceasta perioada festiva, de sarbatoare.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.