Doar un gălăţean vrea să sterilizeze câinele de la bloc

Doar un gălăţean vrea să sterilizeze câinele de la bloc
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Deşi foarte mulţi gălăţeni se opun strângerii maidanezilor din apropierea blocurilor, iubitorii de animale au rămas nepăsători la îndemnul municipalităţii de a-şi steriliza, deparazita şi vaccina gratuit câinii pe care îi "îngrijesc" pe domeniul public.

Doar o persoană, care locuieşte în cartierul Micro 17 (pe strada Oltului), a răspuns pozitiv campaniei demarate de municipalitate, în urmă cu aproximativ o săptămână şi jumătate, ne-a declarat conducerea Serviciului Public Ecosal.

Directoarea Mirela Furtună ne-a spus că animalul "de companie" al gălăţeanului a fost programat pentru sterilizare, deparazitare, vaccinare şi microcipare pentru data de 22 februarie.

În condiţiile în care cei care se autoproclamă iubitori de animale şi se opun nu doar eutanasierii, ci şi strângerii maidanezilor de pe domeniul public, vor refuza să sterilizeze gratuit câinii pe care îi "ocrotesc" lângă scările de bloc, iar şi această campanie a municipalităţii se va dovedi un eşec, autorităţile vor decide, cel mai probabil, să aplice legea şi să eutanasieze câinii fără stăpân.

Citit 2544 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 03:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.