Transurb va da legitimaţii pentru două trasee

Transurb va da legitimaţii pentru două trasee
Evaluaţi acest articol
(44 voturi)

Noile abonamente de călătorie cu preţ redus oferite pensionarilor, prin decizia Consiliului Local, au reuşit deja să stârnească nedumeriri şi proteste în rândul unor gălăţeni.

Concret, persoanelor care au mers la chioşcurile Transurb, între 1 şi 4 martie, pentru a beneficia de noile facilităţi, li s-au eliberat abonamente valabile pe o singură linie, deoarece varianta de legitimaţii de călătorie la preţ redus valabile pe două linii a intrat în vigoare abia de la 5 martie. Potrivit persoanelor în cauză, de la tonetele operatorului public de transport în comun li s-a comunicat faptul că pot veni după 5 martie pentru a li se completa şi a doua linie pe abonamente. Doar că, la a doua prezentare la chioşc, au aflat că acest lucru nu mai este posibil. Evident, a urmat un val de nemulţumiri, noi primind la redacţie foarte multe apeluri telefonice pe această temă.

În încercarea de a remedia această situaţie, conducerea Transurb a luat decizia de a înlocui abonamentele la preţ redus eliberate pe o singură linie, în perioada 1-4 martie, cu legitimaţii de călătorie valabile pe două linii. "Ne angajăm să operăm această modificare pentru a nu mai exista nemulţumiri. Persoanele care vor să înlocuiască abonamentele cu preţ redus eliberate pe o singură linie cu altele valabile pe două linii trebuie să se prezinte la chioşcurile Transurb cu vechea legitimaţie de călătorie şi cu o cerere scrisă de mână în care să fie precizate numele, prenumele şi CNP-ul persoanei respective. Noile abonamente le vor fi eliberate pe loc", a declarat, pentru "Viaţa liberă", Gigel Caliga, directorul Transurb Galaţi.

Conform Transurb, din 5 martie au fost puse în vânzare abonamentele pe două linii, cu preţul de 1,5 lei pe lună, pentru persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani şi pentru pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 1.900 lei brut/lună. Tot din 5 martie sunt disponibile şi abonamentele pe o linie, cu preţul de 12,5 lei/lună, pentru persoanele care beneficiază de salariul minim pe economie de 1.900 de lei brut/lună.

Citit 10883 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.