Îngerii de la Spitalul Judeţean

Îngerii de la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doamna Elisabeta Grigorescu, o pensionară din oraşul nostru, ne-a trimis o scrisoare pe adresa redacţiei pentru a mulţumi personalului de la Spitalul Judeţean din Galaţi. Iată ce ne scrie cititoarea noastră:

„Sunt o pensionară în vârstă de 76 de ani. Am menţionat vârsta pentru că are un rol important în ceea ce voi povesti în continuare. Vreau să le mulţumesc din suflet celor ce la Salvare, care au venit în cinci minute şi am fost dusă la camera de resuscitare”.

„Aici am fost imediat monitorizată, mi s-au făcut analize la urgenţă şi intervenţii cu multă atenţie şi dăruire. Le mulţumesc cu respect şi recunoştinţă. O noapte am stat la reanimare, unde am fost tratată la fel şi lor le mulţumesc”.

„Pe 26 august 2009 am fost dusă la Medicală 1, la doamna doctor Cuzub Mihaela, un înger. Le mulţumesc acestor oameni deoarece m-au tratat foarte bine, chiar dacă nu le-am oferit niciun dar material”.

„Pe această doamnă, Cuzub Mihaela, o numesc înger pentru că  în salon eram nouă bolnave, din care opt femei în vârstă, şi pe toate ne trata la fel cu aceeaşi bunătate şi blândeţe. Cred că medicina a ales-o pentru că are toate calităţile pentru a fi un medic bun”.

„Mulţumesc întregului personal, de la femeile de serviciu până la asistente, toate sunt foarte umane şi răbdătoare chiar şi la toanele pacientelor”.

„Scriu această scrisoare pentru a arăta celor care spun că „dacă nu dai darul” nu te bagă în seamă, că această sintagmă nu e adevărată. Nu sunt vinovaţi medicii că nu sunt medicamente şi trebuie să le cumperi, vinovaţi sunt cei aleşi de noi şi care nu ştiu să conducă în situaţia de astăzi. Pe ei trebuie să ne supărăm, nu pe medici”.

„Spitalul nostru este bun, le doresc tuturor membrilor personalului sănătate şi vremuri mai bune”, îşi încheie doamna Elisabeta scrisoarea de mulţumire.

Comentariu foto: Spitalul în care au fost salvate multe vieţi

Citit 3761 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.