Bărbat ARS DE VIU la containerele de gunoi

Bărbat ARS DE VIU la containerele de gunoi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mobilizare de forţe în miez de noapte la Tecuci, după ce un incendiu a izbucnit la ghena de gunoi a unui bloc de pe strada Gheorghe Petraşcu. Mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă precum şi poliţişti au ajuns la faţa locului, în urma unui apel pe 112, care sesiza faptul că un bărbat care îşi făcuse adăpost lângă containere, luase foc. Din păcate, medicii de urgenţă nu au putut face nimic pentru omul căruia flăcările îi afectaseră o parte mare din corp.

"A fost solicitat echipajul SMURD, care a ajuns la faţa locului şi a găsit un bărbat cu arsuri, în stare foarte gravă. A fost mai apoi preluat de un echipaj al Ambulanţei, dar din păcate a decedat", a menţionat cpt. Cătălin Sion, din cadrul ISU Galaţi.

Poliţiştii au făcut imediat primele cercetări, pentru a stabili dacă nu cumva bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost ucis prin incendiere.

"La faţa locului şi pe corpul victimei nu au fost identificate urme de violenţă, şi nici substanţe inflamabile. Urmează ca la necropsie să fie stabilită cu exactitate cauza morţii", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este foarte posibil ca tragedia să fi avut loc pe fondul unei ţigări aprinse sau a unor cartoane cărora victima să le fi dat foc pentru a se încălzi.

Citit 6631 ori Ultima modificare Marți, 01 Mai 2018 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.