Rugăminţile unei mame disperate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit la redacţie scrisoarea deznădăjduită a unei mame. Valerica Sefer, mamă a şase copii minori, cere sprijin pentru familia ei. În prag de Sărbători, familia Sefer aproape nu are ce pune pe masă, iar despre vreun cadou pentru copii nici nu poate fi vorba.

Valerica nu are decât 43 de ani, dar a strâns necazuri cât pentru o viaţă de om. Familia nefericitei mame trăieşte dintr-un singur salariu pe lună, cel al soţului. E vorba de o sumă mai mult decât mică - 500 de lei. Pe lângă sărăcia lucie în care se zbate, Valerica Sefer suferă pentru băiatul cel mare, ajuns după gratii.

„Fiul meu mai mare, de 16 ani, este arestat la Tichileşti. Din cauza anturajului a ajuns acolo. De când el este arestat, am rămas în urmă cu plata foarte multor datorii. Nu mai reuşesc să fac faţă celorlalţi copii, să-i bucur şi pe ei de Sărbători”.

„Nu am apă, nu am plătit chiria la zi şi am primit o evacuare pentru care mă judec cu Primăria. Dacă puteţi să mă ajutaţi şi pe mine cu nişte mici atenţii pentru a le face fiilor mei o bucurie de Sărbători şi să am ce le pune pe masă să mănânce”.

„În rest, vă doresc sănătate şi un sincer La mulţi ani!”, ne scrie Valerica Sefer.

Dacă aveţi o inimă generoasă şi vreţi să ajutaţi o familie cu atâţia copii şi cu prea multe probleme, o puteţi contacta pe Valerica Sefer la numărul de telefon 0752.931.412. Un gest cât de mic, poate conta enorm pentru copiii Valericăi Sefer.

Citit 938 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.