Caravana speranţei

Caravana speranţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Datorită generoşilor gălăţeni care au participat la Caravana „Inimă de Copil”,  peste 300 de copii s-au bucurat de daruri de Crăciun *Alţi cel puţin 55 de copii vor fi ajutaţi şi în 2010 *

Caravana “Inimă de Copil”, eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul copiilor şi tinerilor în nevoie din Galaţi şi din judeţ - derulată în perioada 14-23 decembrie - a adunat 20.098 de lei. Gândurile inimoşilor fundaţiei se îndreaptă acum către cei fără de care suma nu ar fi putut fi adunată.

Inimă de Copil mulţumeşte BCR Sucursala Galaţi care s-a alăturat Caravanei, deschizând, în incinta băncii un stand de unde se puteau achiziţiona felicitări şi articole decorative dar şi ING Asigurări, Apaterm şi cotidianului „Viaţa liberă”, care au găzduit în sediile lor expoziţii cu vânzare ale superbelor obiecte realizate la clubul de art-terapie al Fundaţiei „Inimă de Copil”.

„Oamenii care au vizitat standurile şi expoziţiile noastre au putut cumpăra cadouri pentru cei dragi, de Crăciun şi, în acelaşi timp, au făcut o donaţie pentru a sprijini financiar o parte dintre proiectele sociale ale Inimii de Copil”.

„Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat! Şi unor oameni care au făcut gesturi de suflet în acest final de an: domnul Kees De Ruiters, fostul director al Şantierului Naval Damen Galaţi, doamnei Cătălina Ceauş, domnilor Cosmin Dobre şi Catalin Bălan”, ne-a declarat Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare la Fundaţia „Inimă de Copil”.

O bucurie pentru 300 de copii

O parte din suma şi donaţiile strânse au fost folosite deja pentru a cumpăra alimente de bază şi a oferi cadouri pentru peste 200 de copii din familiile nevoiaşe. Alţi aproape o sută de copii vor primi hăinuţe şi cadouri la începutul lunii ianuarie, când drumurile din judeţ vor deveni accesibile”.

„Restul sumei va fi folosită pentru a continua în 2010 proiectele şi sprijinul oferit copiilor. Datorită generozităţii gălăţenilor, cei peste 55 de copiii care frecventează Centrele de Zi de la Pechea, Galaţi şi Grădiniţa specială din Cudalbi vor beneficia zilnic de sprijin la teme, masă de prânz, cursuri de operare PC, excursii etc”.

„Dar cel mai important este că graţie carităţii tuturor celor amintiţi mai sus, copiii învaţă să-şi dezvolte potenţialul, să viseze la o viaţă mai bună şi să lupte pentru a-şi împlini visele.

Citit 916 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.