Pensionarii pro-Băsescu au întors armele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Preşedintele şi premierul, persoane indezirabile” *

„Pensionari! Votaţi numai Traian Băsescu la scrutinul prezidenţial din 6 decembrie 2009! Se garantează punctarea corespunzătoare a grupelor de muncă I şi II cu data de 1 ianuarie 2010”, semnat Tudorache Stănescu preşedinte executiv al Federaţiei Asociaţiilor de Pensionari din Sistemul Public, PITEŞTI, România.

Era unul din zecile de mesaje, postate inclusiv pe site-un ziarului nostru, care circulau pe net şi în presa centrală. Pensionarilor conduşi de dl Stănescu le-a trebuit mai puţin de o lună ca să se răzgândească şi să urle acum împotriva celui pe care l-au susţinut.

Printr-o scrisoare deschisă, Federaţia îi proclamă acum pe Traian Băsescu, preşedintele României, şi pe premierul Emil Boc persona non grata. Este interesant cum cei care erau în stare să sară la bătaie pentru candidatul prezidenţial Băsescu, acum întorc armele împotriva lui.

„Federaţia noastră este singura federaţie de pensionari care v-a sprijinit la modul categoric, în campania de realegere a lui Traian Băsescu ca preşedinte al României, cu toate că dânsul a avut  în cei 5 ani ai primului sau mandat o prestaţie catastrofală în fruntea ţării, ridicând corupţia la rangul de politică a statului, fiind constant un duşman aprig al pensionarilor discriminaţi din sistemul public de pensii, în campania electorală practicând cu nonşalanţă ipocrizia…”.

Ciudată alăturare, pentru nişte tâmple albite de înţelepciunea anilor, între „susţinut” şi „dezastruos”. Pensionarii mai adaugă şi că sunt în faza de a demara „un amplu proces al Marii Trădări Naţionale în care vor fi învinuite instituţii ale statului „in corpore”.

Iată şi verdictul Federaţiei: „Urmare atitudinii criminale a preşedintelui Traian Băsescu şi a primului-ministru şi preşedinte al PD-L-ului, Emil Boc, vizavi de menţinerea GENOCIDULUI aplicat pensionarilor discriminaţi din sistemul public de pensii, declarăm cele două personalităţii PERSOANE INDEZIRABILE (persona non grata)”.

„Partidul PD-L îl considerăm cel mai neserios şi mai corupt partid din România la această dată. Aşa să vă răsplătească Dumnezeu, după faptele pe care le faceţi semenilor voştri”, se încheie mesajul pensionarilor.

Citit 836 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.