Un nou loc de picnic în Pădurea Gârboavele (FOTO)

Un nou loc de picnic în Pădurea Gârboavele (FOTO)
Parteneriat public-privat între Consiliul Judeţean şi Ciucaş
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean Galaţi şi Ciucaş (Ursus Breweries), s-a amenajat un loc de relaxare în Pădurea Gârboavele. Acesta le oferă gălăţenilor un loc de picnic complet dotat şi utilat cu foişoare, grătare, mese şi bănci din lemn – tot confortul necesar pentru o zi în sânul naturii, împreună cu familia. Sute de gălăţeni au profitat, sâmbătă, de invitaţia celor de la Ciucaş şi s-au bucurat de surprizele oferite de aceştia.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi şi cei ai Ciucaş au inaugurat, sâmbătă, Poiana Ciucaş din Pădurea Gârboavele, un loc de picnic tradiţional pentru gălăţeni care a primit o faţă cu totul nouă. Situat chiar lângă fostul restaurant Pibunni, locul de relaxare beneficiază acum de mobilier complet nou, de foişoare şi grătare, de coşuri de gunoi şi toalete ecologice, un mod elegant de a te bucura de câteva ore în mijlocul naturii alături de cei dragi, dar şi de a o proteja. „În primul rând, le mulţumesc celor de la Ciucaş, pentru că trebuie să recunosc că iniţiativa a fost a dumnealor. Mă bucur că s-au gândit la Galaţi, pentru că Pădurea Gârboavele este cel mai frumos loc de picnic din judeţul nostru. În urma parteneriatului dintre Ciucaş şi Consiliul Judeţean Galaţi, a fost restaurat şi modernizat tot ce înseamnă mobilier pentru picnic în Pădurea Gârboavele, şi mă refer la grătare, care au fost schimbate, la foişoare, la bănci, mese pentru picnic. Vom continua amenajarea acestei zone de picnic, pentru că are potenţial, iar CJ are un proiect, aşa cum am mai spus, de implementare a unui Parc „Aventura” cu fonduri transfrontaliere dar, din păcate, aceste proiecte cu fonduri transfrontaliere merg foarte greu”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Programul de reamenajare iniţiat de Ciucaş demarat pe 8 iunie, la Braşov – locul de origine al brandului, şi a cuprins cinci locuri de relaxare din patru judeţe: Brașov (Lacul Noa şi Pietrele lui Solomon), Prahova (Valea Doftanei), Iași (C.A. Rosetti) și Galați (Gârboavele), care au fost înfrumuseţate sau chiar amenajate de la zero. „Pot să vă spun că aici, la Gârboavele, este una dintre cele mai frumoase zone pe care le-am văzut”, a declarat, sâmbătă, Cristina Nițu-Mic, junior brand manager Ciucaș. „Ne-am bucurat foarte mult să fim primiţi cu atâta deschidere aici şi sprijiniţi în tot procesul. Ne-am gândit să le oferim consumatorilor noştri, dar şi turiştilor un spaţiu în care să se poată bucura de Poiana Ciucaş, un spaţiu idilic, aşa cum am găsit şi aici. Am încercat să creăm un spaţiu de relaxare în care să se poată bucura de natură, dar în acelaşi timp să o şi protejeze. Am adus grătare noi, mobilier nou, coşuri de gunoi, toalete ecologice, astfel încât oamenii să găsească tot confortul necesar pentru o zi de picnic cu familia”, a adăugat reprezentanta Ciucaş.

„Zânele” Ciucaş care au participat la inaugurarea de sâmbătă au plecat, dar gălăţenii vor găsi aici, de-acum încolo, un loc de relaxare care cuprinde 14 foişoare noi, 31 de seturi de mese cu băncuţe, 23 de grătare, de asemenea noi, totul amenajat pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi care, ne-au promis organizatorii, va fi mereu curată.

Citit 6057 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.