Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Părinţii şi copiii de la Grădiniţele "Arlechino" şi "Otilia Cazimir" au organizat cea de-a IV-a ediţie a proiectului lor intitulat "Ziua recoltei - Ia-mă de mână să creştem împreună!", prin care şi-au propus să strângă din nou bani pentru daruri de Moş Crăciun, destinate copiilor necăjiţi de la Grădiniţa din Aldeşti. Părinţii au pregătit produse de toamnă pe care copiii le-au vândut, iar cu fondurile obţinute vom reuşi să păstrăm vie tradiţia darurilor şi pentru copiii mai puţin norocoşi.
Trăirile pe care le-am avut atunci când am deschis portiţa grădiniţei copiilor de la Aldeşti, care cred în Moş Crăciun, dar nu aveau speranţa ca va veni, sunt de nedescris. E minunat că am găsit sprijin şi la partenerii noştri, pentru a aduce o mică speranţă în ochii copiilor care vor vedea că Moş Crăciun nu a uitat de ei. Toate îmbrăţişările pe care le-am primit, toată bucuria pe care am citit-o în ochii lor de fiecare dată când am mers acolo ne-au încălzit sufletul şi ne-au făcut să ne dorim să continuăm acest proiect în fiecare an.
Parteneri ai proiectului sunt Biserica "Sf. Daniil Sihastrul şi Sf. Ioan Iacob Hozevitul", Şcoala Gimnazială Nr. 33 Galaţi, Grădinițele "Camil Ressu", "Mugurel", "Lizuca", nr. 9, nr. 40, nr. 39, Grădinițele din Liesti, Smulţi, Costache Negri şi Vârlezi.

Citit 2254 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro