Peste 300 de bolnavi au votat la Spitalul Judeţean | ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019
Foto: Teodora Miron

Peste 300 de bolnavi au votat la Spitalul Judeţean | ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alegerile prezidenţiale au fost importante şi pentru cei care se află în suferinţă. Astfel, din cei 809 pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", 378 şi-au exprimat dorinţa de a vota. Aceştia au făcut cereri şi secţiile de votare la care este arondată unitatea medicală au trimis urne mobile.

Pacienţii şi-au exprimat dreptul de vot cu gândul la un trai mai bun atât pentru ei, cât şi pentru copii, nepoţi şi strănepoţi. "Am votat pentru schimbare în mai bine atât pentru mine, ca pensionar, cât şi pentru nepoţi. Am votat şi pentru că vreau să se distrugă corupţia, care este la nivel înalt, la nivel de ţară", ne-a spus Mihai Lazăr.

Tot cu gândul la un viitor mai bun au votat şi mămicile internate în maternitatea spitalului. Femeile şi-au lăsat pentru câteva minute bebeluşii în grija asistentelor şi au mers în sălile special amenajate pentru a pune ştampila pe buletinul de vot. "Eu abia am născut, dar am votat. Mai am doi copii acasă şi acum am o fetiţă. Mă gândesc la viitorul lor, să ducă o viaţă mai bună", ne-a spus o proaspătă mămică. "Mă gândesc la viitorul copiilor, ca toată lumea. Sperăm să fie bine", a completat o altă mămică.

Votul în spital s-a desfăşurat fără probleme.

CITEȘTE ȘI detalii despre votul în Penitenciarul Galaţi

Prezenţa la urne. Peste 107.000 de gălăţeni au votat până la ora 13,00 [detalii]

Citit 1698 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2019 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.