Trei case ANL pentru evacuaţi

Trei case ANL pentru evacuaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşi locali au decis să repartizeze cele trei apartamente ANL, eliberate de către tinerii chiriaşi, familiilor evacuate din imobilele retrocedate.

Este vorba despre trei garsoniere, două situate în Cartierul ANL de la Gara CFR şi unul în Dimitrie Cantemir, predate de către titularii contractelor de închiriere.

Decizia aleşilor a survenit la jumătate de oră după ce întreaga adunare de la şedinţa ordinară a părut impresionată de drama unei femei care a venit să se plângă de situaţia dramatică în care se află fiica ei.

Iuliana Oţelea aşteaptă de 8 ani o casă ANL, aflându-se pe lista solicitanţilor de locuinţe pe locul 227 după ce a acumulat 49 de puncte.

Cumplit este că, în vreme ce dosarul ei se prăfuieşte la Primărie, Iuliana Oţelea a împlinit deja 36 de ani! A „îmbătrânit” aşteptând o casă ANL de care, legal, nu mai poate beneficia pentru că a trecut de vârsta limită de 35 de ani.

„Nu s-a rezolvat nimic”, a spus mama Iulianei, cu lacrimile în ochi şi vocea sfâşiată de plâns, înduioşând şi pietrele.

Înainte ca hotărârea privind cele trei apartamente să fie votată, consilierul local PC Răzvan Avram a propus ca pentru evacuaţi să fie puse la dispoziţie case din vechiul fond locativ, iar locuinţele ANL să fie păstrate pentru cei care cer aşa ceva. 

Colega lui, avocata Tincuţa Tercu, a cerut detalii despre casele ANL, sesizând că foarte mulţi cetăţeni îi reproşează repartizarea caselor ANL.

„Oamenii vin şi se plâng: ˝Nouă nu ni se dau case, se dau celor evacuaţi˝. Noi ce să le spunem?”, a spus Tincuţa Tercu.

Primarul Dumitru Nicolae (FOTO) i-a răspuns că în afară de ceea ce se află în lucru, altceva nu s-a mai construit. Tabelele de priorităţi se fac o dată la 2 ani.

Citit 1332 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.