Sânzienele au venit şi la pensionari

Sânzienele au venit şi la pensionari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua iei româneşti şi Sânzienele au fost sărbătorite, ieri, şi la sediul din strada Domnească al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Mai multe doamne de vârsta a treia, toate îmbrăcate pe măsura momentului, au socializat timp de aproape o oră, au ales zâna cea bună şi au încins, în încheiere, o horă pe cinste, la care s-a alăturat şi preşedintele CARP Galaţi, Lucian Mehedinţi.

„Începând din 2013, ne adunăm în fiecare an pe 24 iunie şi sărbătorim ia românească, mai ales că astăzi mai sunt încă două sărbători: Sânzienele şi Naşterea Sf. Ioan Botezătorul. Suntem de la clubul Creativ Plus al CARP Galaţi şi, toate, suntem şi studente la Universitatea Vârstei a Treia. Astăzi a fost cu mici restricţii, a trebuit să păstrăm distanţa, de obicei suntem mult mai mulţi şi activităţile sunt mai intense. Astăzi ne-am limitat să vorbim despre Sânziene şi am ales zâna cea bună. Apoi mergem pe străzi, ca să îmbrăcăm Galaţiul în ie, mergem la universitate, la sediul CARP din centru şi apoi pe faleză, unde probabil ne oprim la o îngheţată. Este o socializare foarte frumoasă, ne simţim bine şi chiar uităm de toate”, ne-a spus organizatoarea manifestărilor de ieri, Tudosia Isofache.

Citit 2130 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2020 17:55

1 comentariu

 • postat de Anonim
  Joi, 25 Iunie 2020 08:03
  81.196.55.***
  Sa speram la o socializare frumoasa cu politistii care se vor autosesiza în cazul doamnei Tudosia Isofache și sper să se lase cu caz penal în această situație. Poate asa vor invata unii sa respecte restrictiile starii de alerta.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.