Robert Cristian mai are nevoie de 2.800 de euro

Robert Cristian mai are nevoie de 2.800 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doar cu ajutorul nostru ar putea să nu rateze şi această programare * La ultima evaluare, medicii i-au dat şanse de mai bine * Orice depunere o puteţi face în contul deschis  la BCR *

Cu ceva timp în urmă am apelat la mărinimia dumneavoastră pentru a-l ajuta pe copilul Robert Cristian, în vârstă de 5 ani şi opt luni, care suferă de paralizie cerebrală, „sindrom ataxopiramidal”.

Deunăzi, mama lui Cristian a revenit de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde a făcut evaluarea, parţială, a stării de sănătate a copilului. Veştile sunt bune.

„Medicii i-au dat şanse de mai bine, ne-a spus doamna Maria Cristian, mama lui Robert. Poate că îl ajută şi singura oră pe zi de recuperare cu logopedul, dar ne dorim să facem mai mult pentru Robert...”.

La naştere, copilul nu putea să-şi ţină capul, nu putea să stea în şezut, să se sprijine în picioare, însă dragostea părintească şi credinţa familiei Cristian, face ca starea lui Robert să fie mai bună.

După ani de spitalizări, după multe lacrimi, Robert reuşeşte să silabisească câteva cuvinte.

„Am mers şi l-am văzut zilele din urmă, ne-a spus doamna Elena Manea, o gălăţeancă pe care nu o cunoaştem personal, dar care a intermediat la noi acest caz”.

„Cristian s-a bucurat când m-a văzut şi s-a întristat când i-am spus că plec la mine acasă. Şi ca să mă convingă să mai stau cu el, a rupt un ˝da˝, spunându-l din tot sufletul...”.

Familia Cristian a obţinut o programare pentru 22 martie la o clinică din Ucraina, unde doreşte să-l ducă pe Robert, la tratament de recuperare.

Costul unei astfel de şedinţe (ar trebui patru pe an) ajunge la 3.500 de euro, însă familia a adunat de-abia aproape 800 de euro. Vare trecuta a ratat aceasta şansă din lipsă de bani.

De aceea, vă rugăm ca în numele omeniei, să-i întindem o mână de ajutor lui Robert. Un copil frumos şi inimos care are şanse să ne spună într-o zi cum e să copilăreşti în lumea tăcerii...

Facem apel la toţi creştinii şi oamenii de bine care au dorinţa ca în acest post să dea o şansă unui copil. În trei zile, el trebuie să plece la tratament.

Dăruitorii pot depune orice sumă în contul RO47RNCB0141032634250001, deschis la Banca Comercială Galaţi.

Cei care doresc sa ia legătura cu familia, pot face acest lucru la  adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 980 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.