Campania „Fii ECO!”, la final

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 15 aprilie, este ultima zi a campaniei „Fii ECO!”, derulată timp de o lună de Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi şi având ca obiective informarea, conştientizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice locale, a persoanelor fizice şi juridice.

Pe perioada campaniei, s-au distribuit circa 100 de CD-uri conţinând informaţii legate de gestionarea corespunzătoare a deşeurilor, s-au plantat puieţi în Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior  (Tuluceşti, Măstăcani, Vlădeşti), s-a întreprins o acţiune de ecologizare în zona Vlădeşti împreună cu elevi de la Eco Şcoala nr. 2 din Galaţi.

De asemenea, Caravana ECO – un marş tematic desfăşurat ieri de personalul ARPM şi elevi de la Eco Şcoala 2, în zona cartierului Ţiglina I – „s-a dorit a fi un îndemn adresat cetăţenilor în păstrarea unui mediu curat şi sănătos. Echipaţi cu pancarte şi steguleţe, participanţii au militat pentru un comportament civilizat, pentru un oraş mai curat, fără gunoaie”.

„Caravana a poposit, în final, la sediul ARPM Galaţi, unde a avut loc festivitatea de premiere a concursului de fotografie «Eco Paparazzi»”, se arată într-un comunicat de presă remis de ARPM Galaţi.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.