În căutarea milionului ratat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tăcere absolută *

Nicio reacţie, niciun comentariu sau poziţie oficială nu am primit din partea autorităţilor judeţene sau locale ori din partea liderilor politici care predică prin conferinţe de presă despre importanţa vitală a accesării fondurilor europene.

Ne aşteptam ca măcar unul dintre guvernanţi să reacţioneze în urma situaţiei petrecute în Consiliul Local Fundeni.

Aşa cum am mai scris, din cauza orgoliilor politice ale aleşilor locali, oamenii din comuna Fundeni au pierdut luni seara un milion de euro.

Proiectul prin care s-ar fi reabilitat zece kilometri de drum agricol de exploataţie a fost respins prin votul a opt aleşi locali liberali şi conservatori, după un scandal de aproape două ore.

E adevărat, comuna Fundeni are probleme multe şi mari. Nu are nici alimentare cu apă potabilă în proporţie de sută la sută, nici canalizare, nici drumuri comunale bune.

Dar putea avea un drum reabilitat, chiar dacă îl foloseau doar posesorii de teren agricol.

Un asemenea proiect nu ar fi pus în pericol nici alimentarea cu apă, nici canalizarea sau reabilitarea drumurilor comunale, pentru că nu costa nimic.

În acest week-end, primarul din Fundeni, Manuel Lupu, se va întâlni cu aleşii locali pentru a discuta despre viitorul localităţii. Vom reveni cu amănunte.

Citit 843 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.