Concurs pentru Poliția Animalelor la Galați

Concurs pentru Poliția Animalelor la Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Inspectoratul de Poliție Galați scoate la concurs şase posturi, prin încadrare directă din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor. Concusul se va da pentru trei funcții de agent de poliție, o funcție de ofițer de poliție și două funcții de ofițer cu specializarea medic veterinar.  Înscrierile se fac online, până pe 28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere, însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată, pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitatea de desfășurare a concursului puteți obține accesând linkul https://www.gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. De asemenea, informații despre toate încadrările de personal, la nivel național, prin încadrare din sursă externă, puteți găsi la adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Citit 9827 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2020 17:49

2 comentarii

 • postat de Tudor
  Joi, 31 Decembrie 2020 16:56
  89.136.0.***
  Si cei care dau cu pocnitori de 10-15 zile prin oras, sub ochii si nasul tuturor politiilor si ITm-ului, pana la infiintarea ultimei politii care va amenda animalele care chinuie animalele, in competenta cui sunt? Daca pocnitul este permis in data de 31 intre anumite ore, iar orasul se zguduie mai ceva ca la explozia de la blocul din centru, cine primeste bani degeaba!
  0
  5
  Raportează
 • postat de eys
  Joi, 24 Decembrie 2020 20:34
  89.137.230.***
  Cat de ticalos de om sa fii ca sa chinui un biet animal fara aparare? Cine chinuie animalele si copiii sau ii ucide trebuie inchis pe viata si la munca silnica sau executat pe scaunul electric ori prin spanzurare.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.