Sancțiuni în starea de alertă

Sancțiuni în starea de alertă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 166 de sancțiuni contravenționale în timpul acțiunilor pentru verificarea respectării  măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.940 de persoane, 71 de societăți comerciale, 129 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 95 de mijloace de transport persoane.

În cadrul acţiunilor, au fost aplicate în total 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 1170 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Martie 2021 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.