Sprijin pentru Centrul Medico-Social din Pechea

Sprijin pentru Centrul Medico-Social din Pechea

Costiuc Petrică
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

În cadrul programelor social-filantropice eparhiale din Postul Mare, cu binecuvântarea ÎPS Casian, persoanele fără de adăpost asistate la Centrul Medico-Social din Pechea, precum şi personalul de aici au primit daruri. 

Astfel, potrivit părintelui Rareș Bucur, cadrele medicale, personalul auxiliar şi persoanelor internate în această instituţie de asistenţă medicală şi socială au primit produse de igienă şi materiale de curăţenie, măşti de protecţie, lenjerii de pat şi cărţi de rugăciune.

Ajutoarele oferite acestei unităţi medico-sociale au fost în valoare de 10.000 lei şi au provenit din contribuţia materială a Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi a parohiilor din cuprinsul protopopiatului Covurlui.

Orice ajutor oferit în această perioadă dificilă prin care trecem este binevenit, mai ales acolo unde sunt oameni aflaţi în suferinţă, iar posibilităţile materiale sunt reduse.

Aflat în subordinea Primăriei Galaţi, Centrul Medico-Social din localitatea Pechea şi-a început activitatea în anul 2005 prin transformarea Spitalului Pechea în Centru cu profil medico-social.

În prezent, în cadrul acestei instituţii sunt asistate 85 de persoane ce provin din medii sociale defavorizate, rămase fără locuinţă şi care au nevoie de asistenţă medicală, cazare şi hrană pe perioadă nedeterminată.

Citit 289 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 00:55

1 comentariu

 • postat de pieton Vineri, 16 Aprilie 2021 08:15 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  0

  Tu, dar, când faci* milostenie, nu suna cu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi şi în uliţe, pentru ca să fie slăviţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.
  * Rom 12:8
  3Ci tu, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta,
  4pentru ca milostenia ta să fie făcută în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti*

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro