Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” va funcționa, în anul școlar 2021-2022, prima clasă de învățământ profesional dual din Galați, în cadrul unui parteneriat cu ENGIE România, aşa cum "Vaiaţa liberă" a mai scris în luna ianuarie. Clasa va avea 25 de elevi, care, pe lângă bursa de 200 de lei pe lună de la stat, vor beneficia de avantaje financiare acordate de companie. Astfel, ei vor primi: bursă lunară de 500 de lei, bursă de merit de 200 de lei, în funcție de rezultatele școlare, supliment de 150 de lei pentru cheltuielile de transport pre-urban sau cazarea în regim de semi-internat, masă de prânz pe toată durata practicii, practică sub îndrumarea mentorilor cu experiență, certificarea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și oportunitatea de a se angaja în cadrul Distrigaz Sud Rețele sau ENGIE Servicii, la finalul celor trei ani de studii. În primul an, elevii beneficiază de 40 de zile de formare practică, urmând ca în anii următori această perioadă să se extindă până la 120 de zile.
Pentru anul școlar 2021-2022, pre-înscrierile se realizează între 4 mai şi 30 iunie 2021, iar înscrierile între 5 și 8 iulie. Cei interesați pot suna la nr. de telefon 0743.654.113.

Citit 508 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 18:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro