O adolescentă din Galați a căzut de pe un bloc cu patru etaje
Foto: Remus Basalic

O adolescentă din Galați a căzut de pe un bloc cu patru etaje
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

* Potrivit locuitorilor din zonă, fata nu locuiește în respectivul  bloc * Adolescenta ar fi mai fost văzută în cartier, în trecut, alături de alți doi adolescenți

O fată de 14 ani s-a rănit grav la coloana vertebrală după ce a căzut în gol de pe un bloc de patru etaje. Totul s-a petrecut luni dimineață, 17 mai 2021, în cartierul IC Frimu din municipiul Galați. Locatarii din bloc au auzit un țipăt ascuțit, urmat de un zgomot puternic. Când au văzut-o pe fată la pământ, oamenii au sunat la 112, iar un echipaj de Ambulanță a venit la fața locului. Polițiștii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un simplu accident, despre o tentativă de suicid sau despre altceva.

Potrivit locuitorilor din zonă, fata nu locuiește în respectivul bloc. Ea ar fi mai fost văzută în cartier, în trecut, alături de alți doi adolescenți. Martorii nu-și explică modul în care fata a reușit să deschidă singură trapa de acces către acoperișul blocului, mai ales că această ușă nu fusese deschisă niciodată până atunci.

”La sosirea echipajului medical, fata era conștientă, dar confuză. A suferit un traumatism grav de coloană vertebrală, în regiunea lombară. După acordarea îngrijirilor medicale necesare, pacienta a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul Clinic de Copii ”Sf. Ioan” din Galați”, a precizat dr. Mihai Polinschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

De regulă, o căzătură de la o asemenea înălțime poate fi mortală. În cazul fetei, însă, șansa a făcut ca șocul căzăturii să fie mult atenuat de crengile groase ale copacilor din jurul blocului, dar și de faptul că s-a izbit de pământ, nu de asfalt.

Citit 13247 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Mai 2021 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.