Astăzi, ne clătim privirea cu o grădină din Cartierul Aurel Vlaicu

Astăzi, ne clătim privirea cu o grădină din Cartierul Aurel Vlaicu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Serialul nostru cu grădinile de la bloc se bucură de succes atât printre cei care îngrijesc grădinile, cât şi printre cei care doar le admiră. Vă aşteptăm în continuare imaginile, însoţite de câteva informaţii despre persoana care se ocupă de spaţiul verde, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Menţionăm că îngrădirile abuzive nu fac obiectul acestei rubrici, pentru desfiinţarea acestora trebuie să sesizaţi autorităţile. 

Colţul de rai de astăzi se află în cartierul numit oficial Aurel Vlaicu, dar pe care gălăţenii încă îl ştiu drept I.C. Frimu, la blocul L1A, scara 2. Cel care îngrijeşte acest spaţiu verde este Gabriel Codreanu, care ne spune că, deşi nu locuieşte la parter, ci la etajul 2, s-a hotărât să schimbe aspectul din jurul blocului, mai ales că acolo exista şi un parc. "Să lucrez în grădină m-a relaxat pe timpul pandemiei şi chiar îmi este drag să o îngrijesc", ne-a mai spus Gabriel Codreanu. 

Imaginile vorbesc de la sine: grădina blocului arată minunat şi suntem convinşi că este admirată atât de colocatari, cât şi de trecători.

Citit 3370 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Mai 2021 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.