Accident urmat de încăierare, pe malul Brateșului

Accident urmat de încăierare, pe malul Brateșului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un aparent banal incident de trafic a degenerat într-o bătaie generalizată, pe o stradă din zona lacului Brateș.

Șapte persoane s-au încăierat după ce o autoutilitară condusă de un tânăr de numai 21 de ani s-a ciocnit cu un autoturism. Situația a escaladat rapid, spiritele încinse împingându-i atât pe ocupanții dubiței, tânărul și tatăl lui, în vârstă de 45 de ani, cât și pe câțiva dintre ocupanții autoturismului, să-și administreze reciproc lovituri cu pumnii și alte obiecte.

A fost nevoie de intervenția poliției, un echipaj de la Secția 5 constatând că încăierarea avea mai multe efecte colaterale. "În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizare. Continuând verificările, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu deține permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față, pentru a-l conduce", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Drept urmare, tatăl și fiul au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără permis, respectiv, încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere. Alături de ei, au ajuns în custodia poliției și doi adversari din mașina distrusă. Este vorba de doi bărbați, de 32 și 35 de ani, reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei patru urmează să fie duși în fața unui procuror, cu propunere de arestare preventivă.

Citit 3446 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.