Grupuri sancționate pentru gălăgie

Grupuri sancționate pentru gălăgie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două grupuri de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, au fost depistate în timp ce tulburau liniștea publică. Primul grup, format din trei gălățeni, a fost depistat, în zona unui imobil de pe strada Domnească, în timp ce asculta muzică la intensitate ridicată la o boxă portabilă, tulburând astfel liniștea locuitorilor. Al doilea grup, format din patru persoane, a fost surprins de polițiștii locali în timp ce tulbura ordinea și liniștea publică prin strigăte, țipete și larmă. În consecință, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 4.400 de lei.

Citit 954 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro