Ziua Copiilor Noştri

Ziua Copiilor Noştri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cotidianul „Viaţa liberă” – pentru a treia oară consecutiv alături de condeiele talentate ale „Inimii de Copil” * Cuky’s i-a bucurat pe copii cu fursecuri şi bezele delicioase * 30 de căţeluşi pufoşi – mascotele Fundaţiei ROLDA le vor face micuţilor vacanţa mai frumoasă şi mai veselă *

Zeci de zâmbete şi de inimi au făcut să vibreze de emoţie, de bucurie şi de speranţă Casa de Cultură a Studenţilor, transformată pentru trei ore într-o uriaşă şi caldă „Inimă de Copil”.

Pentru a opta oară consecutiv, Fundaţia „Inimă de Copil” din Galaţi a celebrat „Ziua Copiilor Noştri” manifestare de anvergură în care copiii ajutaţi, tinerii şi familiile lor, susţinătorii, donatorii, voluntarii se întâlnesc pentru a se bucura împreună.

Dans, spectacole, costume de carnaval, concursuri de compuneri şi desene şi mai cu seamă premii importante nu puteau lipsi dintr-o sărbătoare adevărată.

Chiar dacă în condiţii de criză nu le-a fost deloc uşor, inimoşii Fundaţiei au reuşit să le facă daruri minunate copiilor pe care i-au învăţat să iubească, să spere şi să zâmbească. Deloc întâmplător, tema sărbătorii din acest an a fost “Dăruieşte un zâmbet!”.

Din nou, ziarul „Viaţa liberă” a premiat cele mai talentate condeie participante la concursul de compuneri cu cărţi. Colega noastră Teodora Miron a avut o misiune mai mult decât dificilă, să decidă care dintre cele peste 30 de compuneri e cea mai frumoasă.

Premiul I a mers la Elena Ivaşcu, premiul al II-lea i-a revenit Ana-Mariei Butnaru, iar premiul al III-lea Mariei Jiglău. Menţiunile au fost adjudecate de  Andrei Rusu şi Alexandra Pană.

În plus, „Viaţa liberă” a mai acordat şi trei premii speciale pentru: Tiberiu Ceapraga, Andreea Dinu şi Adriana Mangalea.

Vedete incontestabile!

Fiecare copil, începând cu prezentatorii şi până la ultimul prichindel urcat pe scenă a dovedit cu prisosinţă că poate fi vedetă!

Copiii din Centrele de Zi din Pechea şi Galaţi, şi copiii cu nevoi speciale de la Grădiniţa şi Centrul de Zi „Andiana” din Cudalbi şi de la Centrul VIVA, împreună cu voluntarii au dansat, au cântat, au spus glume, într-un cuvânt au oferit un spectacol impresionant.

Carnavalul a fost de departe cea mai frumoasă probă. Clopoţica, Dracula, Cuza, Batman, muschetarul Athos, Motanul Încălţat, Scufiţa Roşie, Băbuţa din „Fata moşului şi fata babei”, de astă dată în travesti, prinţese, flori, zâne şi-au etalat costumele spectaculoase realizate cu măiestrie şi migală din materiale reciclabile.

Jos pălăria pentru imaginaţie şi talent! Oricum, nimeni nu a plecat acasă fără măcar un dar. Cei mai norocoşi copii se vor putea considera micuţii care se vor îndulci cu bunătăţile Cuky’s şi se vor juca de azi înainte cu pufoasele mascote ROLDA!

Respect!

Ca în fiecare an, Inimă de Copil şi-a premiat colaboratorii – mulţumim pentru diploma care ne onorează dar ne şi obligă – dar şi pe părinţii şi copiii anului.

Părinţii anului au fost declaraţi: Antoaneta Gologan, Costela Dragomir şi Săftica Mihai din Cudalbi, Mihaela Mihalache din Lieşti, Ana Bolea şi Anica Dinu din Pechea şi doi tătici minunaţi din Galaţi: Silviu Haivas şi Ion Jiglău.

Copiii Anului sunt: Andreea Dinu şi Marcel Zlatcovici din Pechea, Elena Ionaşcu şi Alexandru Milea din Galaţi şi Viorel Feraru şi Cătălin Ciuraru din Cudalbi.

Îi dorim Fundaţiei „Inimă de Copil” să aducă în continuare lumină şi speranţă în sufletele celor pe care îi ajută.

Citit 1306 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.