O bucureşteancă, operată la Galaţi

O bucureşteancă, operată la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timp ce în popor umblă dictonul „cel mai bun doctor la Galaţi este trenul de Bucureşti”, iată că primim o scrisoare de la o bucureşteancă venită tocmai la Galaţi ca să facă o operaţie complicată.

Doamna Ecaterina Păncescu ne descrie în câteva cuvinte, aproape jurnalistic, impresiile, vorbind despre o secţie foarte curată şi bine dotată a Spitalului Judeţean.  Reproducem o parte din scrisoarea dumneaei.

„Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei. Pătrund cu teamă şi sunt îndrumată spre Secţia Chirurgie nr. 3, al cărei şef e dr. Paul Ichim. Sunt consultată, diagnosticul presupus se adevereşte prin investigaţiile ulterioare, urmează operaţia”.

„Intrând pe culoare, mă impresionează curăţenia, liniştea. Aceeaşi atmosferă în saloanele dotate cu televizoare, frigidere, instalaţii sanitare. Totul luceşte…”.

„Echipa medicilor de aici, doctorii Ichim, Stătescu şi Oprea a dovedit profesionalism, suflet şi pasiune, înţelegere şi respect pentru fiecare bolnav”.

„Aduc cu dumnealor speranţă şi încredere, aduc o infuzie de prospeţime spirituală. Înainte de a tăia pur şi simplu cu bisturiul, reuşesc să aducă puţină lumină şi zâmbet pe chipurile răvăşite de suferinţă…”.

„În faţa acestor oameni mă închin, apoi le sărut mâna şi le mulţumesc frumos!”.

Citit 1406 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.