65 de sancţiuni aplicate de jandarmi de sărbători

65 de sancţiuni aplicate de jandarmi de sărbători
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Jandarmii gălățeni au intervenit și au acordat sprijin cetățenilor în urma a şapte apeluri la 112 sau prin dispeceratul jandarmeriei. Au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 38.000 de lei, dintre care 30 de sancțiuni au fost avertismente scrise.

Pentru a oferi un climat de siguranță la nivelul județului, în perioada sărbătorilor de iarnă jandarmii gălățeni au fost prezenți zilnic în stradă, prin patrule de jandarmerie sau patrule mixte, polițist-jandarm.

Peste 160 de jandarmi gălățeni au executat 212 misiuni de ordine publică în contextul sărbătorilor de iarnă, cât și pentru verificarea respectării măsurilor epidemiologice ce au avut ca scop prevenirea infecțiilor de COVID-19.

De asemenea, în această perioadă jandarmii au verificat 213 persoane asupra cărora s-a dispus carantinarea, cât și 78 de locații din industria HoReCa.

Sancțiunile în cauză au fost aplicate pentru proferarea de injurii, amenințări cu acte de violență, participarea la scandal în locuri publice, refuz de legitimare, nerespectarea măsurilor de protecție individuală și nerespectarea măsurii carantinării.

De asemenea, jandarmii au constatat 15 infracțiuni, dintre care 10 infracțiuni au fost constatate în cadrul patrulelor mixte, polițist-jandarm, în acest sens fiind întocmite actele de sesizare pentru 20 de autori.

Citit 1227 ori Ultima modificare Vineri, 07 Ianuarie 2022 12:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.